Το πρώτο της εγγόνι θα αποκτήσει σύντομα η Χριστίνα Παππά. Ο γιος της ηθοποιού Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του Άννα Μπεζάν θα γίνουν γονείς. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Άννα Μπεζάν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Χριστίνα Παππά έσπευσε να σχολιάσει τη φωτογραφία της Άννας Μπεζάν γράφοντας: «Μου αρέσει, που είχα κάνει like χωρίς να διαβάσω το κείμενο, και χωρίς να δώσω σημασία! Πάλι καλά που υπάρχουν οι δημοσιογράφοι! Μπράβο παιδιά! Η super grandmother Christina σας αγαπάει πολύ».
Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν
Η Άννα Μπεζάν έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την κίνηση της ζωής μέσα μου και σε ευχαριστώ για αυτό Δημήτρη Παππά. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγγελάκι.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή