Μία ανάρτηση από τη Μύκονο, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα του Emily in Paris, έκανε η Λίλι Κόλινς.
Η ηθοποιός ταξίδεψε στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας σεζόν της δημοφιλούς σειράς, ενώ πριν από λίγες μέρες απαθανατίστηκε στους περίφημους Ανεμόμυλους. Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, η Κόλινς ποζάρει με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο, τη θάλασσα και άσπρα ξωκλήσια.
«Και επιστρέψαμε — για τελευταία φορά. Το Emily in Paris ταξιδεύει στην Ελλάδα (και φυσικά στη Γαλλία) για μία τελευταία, επική περιπέτεια. Ας κάνουμε αυτή τη σεζόν την πιο απίστευτα ξεχωριστή μέχρι τώρα», έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα.
Η ανάρτηση της Λίλι Κόλινς και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε
Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr τα γυρίσματα του Emily in Paris στην Ελλάδα θα ολοκληρωθούν στις 26 Μαΐου. Ωστόσο, η Λίλι Κόλινς θα παραμείνει στη χώρα για μία ακόμη εβδομάδα για διακοπές.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.