Η Ζόι Κράβιτζ «έχτισε» τον ρόλο της Catwoman βασισμένη στη σεξουαλικότητά της

Η Ζόι Κράβιτζ «έχτισε» τον ρόλο της Catwoman βασισμένη στη σεξουαλικότητά της

Στη φετινή ταινία του Batman, που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Μαρτίου, η Catwoman είναι bisexual

zoe
Η Ζόι Κράβιτζ είχε έναν συγκεκριμένο παράγοντα στο μυαλό της, όταν προετοιμαζόταν για τον ρόλο της Catwoman στη νέα ταινία του Batman, τη σεξουαλικότητά της.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Pedestrian, για να βοηθηθεί στο χτίσιμο του χαρακτήρα της Σελίνα Κάιλ (Catwoman) είχε στο μυαλό της πως δεν είναι ετεροφυλόφιλη, αλλά αμφιφυλόφιλη.


Μπορεί στην ταινία, ο χαρακτήρας της Κράβιτζ να «φλερτάρει» με τον υπερήρωα, όμως σε κάποιο σημείο, την εμφάνισή της κάνει μία γυναίκα, με το όνομα «Ανίκα» και η Catwoman την αποκαλεί τότε, «μωρό της».

«Από εκείνο ακριβώς το σημείο πιάστηκα και έδωσα αυτό το χαρακτηριστικό στην ηρωίδα μου. Το να την αποκαλεί έτσι, δεν σημαίνει πως η σχέση τους είναι πιο προσωπική και όχι φιλική;», ανέφερε η Κράβιτζ, ενώ τόνισε πως αρχικά, ο σκηνοθέτης της. Ματ Ριβς δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του.


«Δεν το πήγε καθόλου προς εκείνη την κατεύθυνση, όμως μου επιβεβαίωσε κι εκείνος ότι αυτές οι δύο γυναίκες έχουν μία ξεχωριστή σχέση», δήλωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια εξήγησε για τη σχέση ανάμεσα στην Ανίκα και την Σελίνα: «Έχει ένα τρομερό δέσιμο με αυτόν τον χαρακτήρα και νοιάζεται βαθιά για εκείνη. Είναι κάτι παραπάνω από το σεξουαλικό κομμάτι, είναι μία έντονη σχέση, σαν να είναι γραφτό να είναι μαζί».

Ο ρόλος της Catwoman έχει βοηθήσει σε πολλά επίπεδα την Ζόι Κράβιτς. Αν και αρχικά, δίσταζε να δεχτεί την πρόταση, τελικά έκανε την σωστή κίνηση.

Κλείσιμο

Όπως ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξη της στο Elle, μπορεί να τρόμαξε αρχικά, μόνο στην ιδέα ότι θα φοράει μία δερμάτινη μαύρη στολή γάτας, όμως στη συνέχεια, αυτό ήταν που την έκανε να νιώθει πιο δυνατή.

«Προφανώς, όταν ακούς ότι θα φοράς την στολη μίας γάτας, αγχώνεσαι. Προσπάθησα να το κάνω να φανεί όσο πιο αληθινό γίνεται. Ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα σε αυτή την ταινία. Έπρεπε να είμαι δυνατή, πιο δυνατή απο ποτέ. Αυτό σκεφτόμουν. Και όσο περνούσαν οι μέρες, ξεκίνησε να λειτουργεί. Ένιωθα μεγάλη αυτοπεποίθηση ξαφνικά, λες και θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τα πάντα», είχε δηλώσει.


Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2022.

Τον ρόλο του Batman θα υποδυθεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ενώ στο πλευρό του εκτός από την Ζόι Κράβιτζ, θα εμφανιστούν ο Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του επιθεωρητή Γκόρντον, ο Πολ Ντέινο στον ρόλο του Riddler και ο Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του «κακού» Πιγκουίνου.

Δείτε το τρέιλερ:

THE BATMAN – Main Trailer


Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Πάνω από 100 άμαχοι έχουν τραυματιστεί στη Μαριούπολη

Survivor: «Κόλαση» η Κολομβιανή σύντροφός του Ταλάντσεβ - Δείτε βίντεο

Survivor: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη που έκανε την Ασημίνα να πλαντάξει στο κλάμα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης