Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Αν έπεφτε ένας κακοποιητής στα χέρια μου, θα έτρωγε ξύλο, δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι»

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Αν έπεφτε ένας κακοποιητής στα χέρια μου, θα έτρωγε ξύλο, δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι»

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε τη θέση του απέναντι σε όσους κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα

theodoridis
Τη γνώμη του σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές κατέθεσε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή OPEN Weekend και μίλησε τόσο για τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος, όσο και για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, στην οποία θύμα είναι και ένας ανήλικος.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, δεν του αρέσει να ασχολείται με την υπόθετη του γνωστού σκηνοθέτη, γιατί του προκαλεί μεγάλη λύπη.

«Δεν μου αρέσει να το παρακολουθώ. Μου προκαλεί λύπη αυτή η ιστορία. Δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι, είναι ένα κομμάτι που έχει ξυπνήσει ξαφνικά ή εμείς το βλέπουμε ξαφνικά, αυτό της βίας. Λυπάμαι πάρα πολύ, γιατί από τη μία πλευρά, στην περίπτωση που ένας τέτοιος άνθρωπος έπεφτε στα χέρια μου, θα έτρωγε ξύλο, το έχω δηλώσει ξανά, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν μπορείς να κακοποιείς μωρά ή γυναίκες. Με ποιο δικαίωμα; Θα ήθελα να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι, αν είναι πολιτικός ή ηθοποιός, είναι όλοι άνθρωποι και πρέπει να τιμωρούνται», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chuuyiybitw1-st)

Όσο για τους ανθρώπους που ήταν φίλοι με τους κατηγορούμενους και συνεχίζουν να τους υπερασπίζονται, ο ηθοποιός εξήγησε πως στη θέση τους, ο ίδιος δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο.

«Ένας άνθρωπος τέτοιος δεν θα μπρούσε να είναι φίλος μου. Και αν μου τύχαινε, δεν θα ήταν φίλος μου πια. Δεν γίνεται να το ήξερα και να μη μίλαγα ή να μην έπιανα τον ίδιο και να του έλεγα "φιλαράκι, κάτσε φρόνιμα". Δεν θα έκανα παρέα με έναν τέτοιον άνθρωπο», είπε.

Τέλος, για το αν ο ίδιος έχει δεχτεί κακοποίηση, έστω λεκτική, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης είπε: «Λεκτική βία μπορεί να ασκήσει ο οποιοσδήποτε. Κι εγώ μπορει΄να μιλήσω άσχημα στο παιδί μου. Λεκτική βία είναι να σηκώσω τον τόνο της φωνής μου, αν το πάρεις έτσι. Σε πρόβες και γυρίσματα μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά όχι να ξεπερνάς τα όρια και να προσβάλλεις τον άλλο. Σε εμένα προσωπικά δεν έχει συμβεί. Τον βρίσκουν τον άνθρωπο για να τα κάνουν αυτά».




Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στην Κυψέλη: Οι ισχυρισμοί της σύγχρονης «Μήδειας» που δεν έπεισαν και ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης

Δολοφονία Άλκη: «Κλειδί» τα ευρήματα του DNA - Μπαράζ λουκέτων σε συνδέσμους οπαδών

Προφυλακίστηκαν 4 από τους 7 κατηγορούμενους για το γηροκομείο - κολαστήριο στα Χανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης