Σάκης Ρουβάς: «O Απόστολος με έχει συγκινήσει στο Survivor, του βγάζω το καπέλο»

Σάκης Ρουβάς: «O Απόστολος με έχει συγκινήσει στο Survivor, του βγάζω το καπέλο»

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής

survivor__2_
Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του αδερφού του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής, δήλωσε:
«Όταν ο Αποστόλης μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, του είπα μπράβο. Το ότι έβαλε τον εαυτό του σε αυτή τη διαδικασία να αναμετρηθεί με τις αντοχές του, τη δύναμη την εσωτερική και την ψυχική, εγώ του βγάζω το καπέλο. Θέλω να σου πω ότι και εγώ, παρόλο που ξέρω τον αδερφό μου και μεγαλώσαμε μαζί, έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω και κάπως έχει αλλάξει και ο τρόπος που τον βλέπω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι και ο ίδιος έχει ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό του αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chrlrfq3ca29-st)


Πριν μερικές ημέρες, στο «Καλύτερα δε γίνεται»,  ο Σάκης Ρουβάς είχε δηλώσει για το Survivor: «Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια». 

Τα τέσσερα αδέρφια της οικογένειας είναι δεμένα και αγαπημένα μεταξύ τους. Τις προάλλες μάλιστα, ο Απόστολος Ρουβάς μετά τη νίκη του στο αγώνισμα του Survivor, έκανε μια αφιέρωση στον αδερφό του, λέγοντας: 

«Θέλω να κάνω μια ωραία αφιέρωση. Είναι η πρώτη μου πιο προσωπική. Θέλω να κάνω μια αφιέρωση στον αδερφό μου. Δεν αγαπώ κανέναν ξεχωριστά περισσότερο ή λιγότερο αλλά θέλω να του αφιερώσω αυτήν τη νίκη. Από μικρό πάντα με προστάτευε, με καθοδηγούσε κι είναι πραγματικά το ίνδαλμά μου και το παράδειγμά μου για τη ζωή. Θέλω να την αφιερώσω στον αδερφό μου τον Σάκη, που τον αγαπώ πολύ».


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Εξοικονομώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Μαρτίου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης