Συνέντευξη παραχώρησε ηΕλένη Γερασιμίδουκαι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον χαμό του Πάνου Νάτση, αλλά και την κόντρα ανάμεσα σε Χαλκιά και Μαλέσκου.
Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε αρχικά στον Πάνο Νάτση, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για την σειρά «Σέρρες».
«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον θάνατο του Πάνου Νάτση, είχαμε συναντηθεί. Κάναμε δύο πρόβες μαζί, όταν παίζαμε στις Σέρρες, μετά δεν τον είδα ξανά. Πραγματικά, λυπήθηκα πάρα πολύ, σαν να ήταν παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά.
«Η απάντηση που έδωσε για το τέλος της συνεργασίας μας, δεν με κάλυψε. Με παίνεψε, ναι, είπε τα καλύτερα και τον ευχαριστώ πολύ. Και εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ άξιος και είχα δεχτεί την πρότασή του με μεγάλη χαρά. Να είναι καλά», δήλωσε.
«Θεωρώ ότι πολλές εκπομπές δεν ξέρουν πώς να το κάνουν σωστά. Με την κοπέλα δεν έχω τίποτα, δεν την ξέρω. Έναν σπουδαίο συνάδελφο όμως, σαν τον Τάσο Χαλκιά, αυτές οι συμπεριφορές τον προσβάλλουν. Δεν την κρίνω, δεν έχω τίποτα μαζί της, όμως κρίνω όλη την ιστορία. Οι έξυπνοι άνθρωποι την εξυπνάδα δεν την προβάλλουν, ή είσαι έξυπνος ή δεν είσαι. Εγώ δεν θα πήγαινα καλεσμένη σε αυτή την εκπομπή», δήλωσε.
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.