Ελένη Γερασιμίδου: «Στενoχωρήθηκα πολύ για τη συνεργασία με τον Καπουτζίδη, έκλαψα και ανέβασα και πίεση»

Ελένη Γερασιμίδου: «Στενoχωρήθηκα πολύ για τη συνεργασία με τον Καπουτζίδη, έκλαψα και ανέβασα και πίεση»

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε τι συνέβη και δεν προχώρησε η συνεργασία τους - «Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου να μου εξηγήσει τον λόγο», αναφέρει μεταξύ άλλων

gerasimidou
Για την αποχώρησή της από το νέο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση που είχε με τον Γιώργο  Καπουτζίδη.

Όπως εξήγησε η Ελένη Γερασιμίδου, εκείνη ποτέ δεν αποχώρησε από τη σειρά. Αντιθέτως, της ανακοίνωσαν εντελώς ξαφνικά πως δεν θα αποτελεί τελικά μέρος της.

«Στενοχωρήθηκα πολύ που δεν προχώρησε η συνεργασία μου με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Δεν κατάλαβα τον λόγο. Δε θέλω να πούμε κάτι άλλο. Έπρεπε να μιλήσω την ώρα που μίλησα, γιατί έπρεπε να πω ότι δεν φεύγω επεισοδιακά από καμία δουλειά. Έχω στενοχωρηθεί πολύ, γιατί είχα δεχτεί την πρόταση από τον Γενάρη», εξήγησε η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfsugtlr8gmh-st)


Στην συνέχεια αποκάλυψε πως έκτοτε δεν έχει μιλήσει ξανά με τον ηθοποιό. «Από τότε δεν έχουμε μιλήσει ξανά με τον Γιώργο Καπουτζίδη και αυτό επίσης με στενοχωρεί πολύ. Θεωρώ δυσφήμηση για εμένα να βγαίνουν και να λένε ότι έφυγα λίγο πριν τα γυρίσματα. Δεν έχω φύγει ποτέ επεισοδιακά από δουλειά. Δεν έχω φύγει ποτέ», τόνισε.

Τέλος, εξήγησε πως αυτό που τη στενοχώρησε περισσότερο ήταν ότι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί της για να την ενημερώσει. «Ενώ έγινε ένας υπερβολικός χρόνος γυρισμάτων στις Σέρρες και υπήρξε η υπόσχεση ότι θα τα καταφέρουμε, εγώ έδωσα παραπάνω χρόνο. Εγώ δεν έκανα καμία επεισοδιακή αποχώρηση, έμαθα απλά ότι δεν θα είμαι. Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν επικοινώνησε μαζί μου να μου εξηγήσει τον λόγο. Και έκλαψα και ανέβασα και πίεση», κατέληξε.







Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο βιαστής παιδιών και δολοφόνος Ντέιβιντ Κοξ που ζητούσε να τον εκτελέσουν «το ταχύτερο δυνατόν»

«Χειρόφρενο» σήμερα σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ - Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Χωρίς δακτύλιο η Αθήνα

Ανεμβολίαστο κατά του κορωνοϊού το 30% των υγειονομικών στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης