Ozark: Ξεκινάει αύριο η τελευταία σεζόν στο Netflix

Ozark: Ξεκινάει αύριο η τελευταία σεζόν στο Netflix

Το πρώτο μέρος της τέταρτης και τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς, θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στις 10 το πρωί

ozark-netflix
Το Netflix ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου και ώρα 10 το πρωί, το πρώτο μέρος της τέταρτης και τελευταίας σεζόν του Ozark που θα αποτελείται από επτά νέα επεισόδια, ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία του δεύτερου.

Η υπόθεση του τελευταίου κύκλου θα σημάνει και το τελευταίο κεφάλαιο στο ταξίδι της οικογένειας των Byrdes από τα προάστια του Σικάγο, στην εγκληματική τους οργάνωση στα Οzark.

Όζαρκ: Σεζόν 4 | Μέρος 1: Τρέιλερ | Netflix


Πέρα από το επίσημο trailer του τελευταίου κύκλου, το δίκτυο κυκλοφόρησε κι ένα βίντεο, προσφέροντας μια καλύτερη ματιά στα καινούρια επεισόδια. Στην προηγούμενη σεζόν είδαμε τον Marty να πασχίζει να επιβιώσει, τη Wendy να του δυσκολεύει τη ζωή, δείχνοντας ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας, αλλά και το εγχείρημα του καζίνο να αποφέρει πολλά κέρδη.

Ozark: Everything We Can Tell You About Season 4 Part 1 | Netflix


Το «Ozark» είναι ένα συναρπαστικό δράμα που διαδραματίζεται στο σήμερα και παρακολουθεί το ταξίδι της οικογένειας Byrdes από τη φυσιολογική της ζωή σε προάστιο του Σικάγο στην επικίνδυνη εγκληματική της επιχείρηση στα Όζαρκ του Μιζούρι. Η σειρά εξερευνά τον καπιταλισμό, τις οικογενειακές σχέσεις και την επιβίωση μέσα από τα μάτια (κάθε άλλο παρά) καθημερινών Αμερικανών.

Στην τελευταία σεζόν θα πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Emmy Τζέισον Μπέιτμαν, Λόρα Λίνεϊ και Τζούλια Γκάρνερ, καθώς και οι Σοφία Χούμπλιτζ, Σκάιλαρ Γκέρτνερ, Τσάρλι Τέιχαν, Τζέσικα Φράνσις Ντιουκς, Λίσα Έμερι, Φίλιξ Σόλις, Ντέμιαν Γιανγκ, Αλφόνσο Ερέρα, Άνταμ Ρόθενμπεργκ, Τζον Μπέντφορντ Λόιντ, Τζόσεφ Σικόρα, Μπρούνο Μπιτσίρ, Σι Σι Καστίγιο, Κατρίνα Λενκ, Μπρους Ντέιβισον, Άλι Στρόκερ και Βερόνικα Φαλκόν.

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Ένας χρόνος από την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο

Ανάπτυξη άνω του 5% προβλέπει για 2022 ο Άδωνις Γεωργιάδης

Έως και 88% μειώνουν τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου τα χάπια των Pfizer και Merck


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης