«Ο θάνατος της αδελφής μου με διέλυσε» εξομολογείται ο Χρήστος Πλαΐνης

«Ο θάνατος της αδελφής μου με διέλυσε» εξομολογείται ο Χρήστος Πλαΐνης

«Δύο σημαντικά γεγονότα άλλαξαν τη ζωή μου, ο χαμός της αδελφής μου και το διαζύγιό μου» τονίζει ο ηθοποιός

πλαινης
Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 7/1 ο Χρήστος Πλαΐνης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, καθώς και για τα γεγονότα που τον στιγμάτισαν.

Ο Χρήστος Πλαΐνης εξομολογήθηκε: «Δύο σημαντικά γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή μου, ήταν ο χαμός της αδελφής μου και το διαζύγιό μου. Ο χωρισμός μου από το παιδί ουσιαστικά. Αυτά τα δύο μου δημιούργησαν διάφορα πράγματα, τα οποία με εξέλιξαν σε αυτό που είμαι και σε αυτό που θέλω να γίνω».

Για τον θάνατο της πολυαγαπημένης του αδελφής σημείωσε: «Την αδελφή μου την έχασα όταν ήμουν εγώ 33 χρονών. Νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν ξεπερνιέται ποτέ. Είναι πάντα ένα σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια και είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται. Ήμασταν ήδη δεμένη οικογένεια, πριν τον χαμό της αδελφής μου, αυτό μας διέλυσε συναισθηματικά».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι μεγάλωσε με τη μητέρα του και δεν έβλεπε συχνά τον πατέρα του. Όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια τι επιπτώσεις μπορεί να έχει ο χωρισμός δύο ανθρώπων στα παιδιά του, υποστήριξε: «Θέλω τα παιδιά μου να είναι ευτυχισμένα. Το αν θα είναι και με τους δύο γονείς ή όχι, είναι μία άλλη κουβέντα. Όταν δύο άνθρωποι μένουν μαζί για τα παιδιά, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι πάντα καλό. Το ζητούμενο δεν είναι να έχουν και τους δύο γονείς τους κάτω από την ίδια στέγη. Το ζητούμενο είναι να έχουν δύο γονείς που θα έχουν κάνει focus σε αυτά, θα τα φροντίζουν, θα τα νοιάζονται, θα τα προσέχουν».

Χρήστος Πλαΐνης: "Ο χαμός της αδελφής μου και το διαζύγιο μου άλλαξαν τη ζωή μου"



Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», στην οποία έχει έναν από τους βασικούς ρόλους.

Κλείσιμο
Σημείωσε ότι αρκετοί ηθοποιοί, που συμμετέχουν στη σειρά, έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, πράγμα που δυσκολεύει τη διεξαγωγή των γυρισμάτων: «Κι εγώ χθες ενημερώθηκα ότι θα προβληθούν λιγότερα επεισόδια τις επόμενες δύο εβδομάδες, γιατί μας χτύπησε κι εμάς αυτή η θύελλα. Τα γυρίσματα συνεχίζονται, απλά κάποιοι συνάδελφοι έχουν βρεθεί θετικοί, οπότε αλλάζει το πρόγραμμα και προσπαθούμε να τα βολέψουμε όσο καλύτερα γίνεται».

«Δεν βλέπω Άγριες Μέλισσες. Έχω εικόνα τι γίνεται στο σίριαλ γιατί διαβάζω πολύ καλά όλα τα σενάρια, απλά δεν κάθομαι μετά να το δω ή θα κάτσω σπάνια να δω λίγα πράγματα. Δεν θέλω να με βλέπω. Βλέπω μόνο λάθη και πράγματα που δεν μου αρέσουν» εκμυστηρεύτηκε.

«Δεν έχει αλλάξει η ζωή μου με τις Άγριες Μέλισσες. Είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε κομμάτι αυτής της δουλειάς, αλλά κάποια σημαντική αλλαγή δεν έχω νιώσει. Πρώτη φορά είμαι σε μια δουλειά τρία χρόνια. Για μένα, τρία χρόνια σε μία δουλειά είναι πολύ. Αν στην αρχή μου έλεγε κάποιος ότι θα πάει αυτή η δουλειά τρία χρόνια, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αν θα πω το ναι» δήλωσε, τέλος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgziopmcuis1-st)

Ειδήσεις σήμερα:

Ύποπτος για δολοφονία συνελήφθη μετά από… 30 χρόνια - Ανεξιχνίαστα εγκλήματα που συγκλόνισαν τον κόσμο

Γαϊτάνης: Κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ η Ελλάδα στα κρούσματα ηλικιών 0-15 ετών

Ξεκίνησε η απευθείας καταχώριση των ληξιαρχικών πράξεων στο Μητρώο Πολιτών από τα προξενεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης