Στην κάμερα της «Super Kατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Φοίβο.
«Έχω γεννηθεί το 1971, είμαι 50 χρονών. Δεν είναι πάντα εύκολο να μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί. Υπάρχουν πολλές πρακτικές δυσκολίες. Στέκομαι στα πόδια μου γιατί το οφείλω στον Φοίβο και γιατί ο Κώστας με είχε διδάξει να είμαι δυνατή, να κοιτάζω πιο μπροστά από εκεί που νομίζω ότι φτάνω και να στοχεύω πιο μπροστά για να προχωρήσω» δήλωσε.
Εν συνεχεία, η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ για ένα νέο έρωτα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να συμβεί κάτι, αλλά τώρα ο Φοίβος είναι πολύ μικρός, με χρειάζεται πάρα πολύ κι έχω το μυαλό μου μόνο σε αυτόν».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους