Αλίκη Κατσαβού: «Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ, ο Κώστας Βουτσάς δεν σκεφτόταν τον θάνατο»

Αλίκη Κατσαβού: «Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ, ο Κώστας Βουτσάς δεν σκεφτόταν τον θάνατο»

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά μίλησε για τις τελευταίες του στιγμές, τη διαθήκη που... δεν άφησε και τον γιο τους, Φοίβο

katsavou
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλίκη Κατσαβού και μίλησε για την ζωή της χωρίς τον Κώστα Βουτσά, τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, αλλά και τον γιο που απέκτησαν μαζί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε πως το παιδί της και η τέχνη του θεάτρου κατάφεραν να την «ανασηκώσουν» ψυχολογικά τα τελευταία δύο χρόνια.

«Το γραφείο του Κώστα έχει γίνει πλέον, του Φοίβου. Αυτή την περίοδο προσπαθώ να επανεκκινήσω τη Θεατρομάθεια. Έχω φτιάξει μία παράσταση για τα παιδιά, με θέμα το διάστημα. Αν δεν είχα το θέατρο και την τέχνη και το παιδί μου, αυτή η διετία θα ήταν μια τραγωδία», δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην σχέση της με την Σάντρα Βουτσά και την συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού. «Έχουμε καλή σχέση με την Σάντρα Βουτσά, δεν είχαμε κάποιο λόγο να αρνηθούμε την κοινή συνέντευξη. Μετά την απώλεια του Κώστα, δεν υπήρξαν διακυμάνσεις στη σχέση μας με την Σάντρα, κάποιες συναισθηματικές ταραχές ναι, αλλά όχι για να διαταράξουν τις σχέσεις μας. Την στεναχώρια σου την ακουμπάς στους κοντινούς σου, αυτό κάναμε κι εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg85dcegtzw9-st)


Όπως εξήγησε στη συνέχεια, βιώνει δύσκολα την απώλεια του αγαπημένου της και για το λόγο αυτό έχει επικεντρωθεί στο παιδί τους: «Το πένθος κάνει περίεργα σκαμπανεβάσματα. Βλέπω τον Κώστα στην τηλεόραση και το μυαλό μου κάνει παιχνίδια. Η λύση που έχω βρει είναι να είμαι επικεντρωμένη στο παιδί».

«Οι τελευταίες στιγμές στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες. Πιέστηκα εκείνη την περίοδο πολύ, προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία με τα media και με όλο αυτό. Η τελευταία κουβέντα που μου είπε ο Κώστας ήταν “θέλω να βγω γρήγορα έξω”, εγώ του είπα “σ’ αγαπώ”», περιγράφει η Αλίκη Κατσαβού.

Κλείσιμο
Για όσα ακούστηκαν σχετικά με τη διαθήκη, που άφησε ο ηθοποιός, η Αλίκη Κατσαβού ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξε διαθήκη. «Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ, ο Κώστας δε σκεφτόταν το θάνατο. Υπάρχουν νόμοι που καθορίζουν τι δικαιούται ο καθένας και εμείς πράξαμε σύμφωνα με τα δικαιώματά μας. Η Σάντρα με τις αδελφές της και την πρώην γυναίκα του Κώστα θα τα λύσουν μόνες τους, εγώ δεν έχω λόγο. Για τρία χρόνια δικαιούμαι την σύνταξη του Κώστα και ο Φοίβος μέχρι τα 18 του. Εγώ δε θέλω να ζω από τον Κώστα, θέλω να ζω από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.






Ειδήσεις σήμερα:

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο


La Casa De Papel και Squid Game ενώνουν δυνάμεις: Τι ετοιμάζει το Netflix


Ψευτογιατρός: Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος απολογείται ο Dr… Kontos - Κινδυνεύει με νέα προφυλάκιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης