Εκρηκτικός διάλογος Αρναούτογλου - Γαρδέλη: «Θέλω να με σεβαστείς» - «Δεν μιλάω ακατανόητα»

Εκρηκτικός διάλογος Αρναούτογλου - Γαρδέλη: «Θέλω να με σεβαστείς» - «Δεν μιλάω ακατανόητα»

Ο παρουσιαστής προσπάθησε να εξηγήσει στον ηθοποιό ότι τα λόγια του δεν βγάζουν νόημα

gardelis_arnaoutoglou
Ένταση σημειώθηκε στο πλατό του «The 2 Night Show» ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον παρουσιαστή της εκπομπής Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αιτία ήταν το γεγονός ότι ο ηθοποιός άρχισε να μιλάει... ακαταλαβίστικα και ο παρουσιαστής αποφάσισε να του το πει στα ίσα.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να μιλήσει με τον καλεσμένο του για τις ταινίες που συμμετείχε τη δεκαετία του 1980. Ο ηθοποιός δεν ήθελε να το κάνει και άρχισε να εξηγεί το γιατί. Μόνο που όσα είπε δεν έβγαζαν κανένα νόημα με αποτέλεσμα ο Αρναούτογλου να τον σταματήσει και να του πει πως δεν καταλαβαίνει τίποτε.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θέλω να με σεβαστείς

«Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω. Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σταμάτης Γαρδέλης: Είχα μια ποιητική φύση από πάντα

«Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει. Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα. Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου αλλά δεν θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Το παρών, εμπεριέχει το παρελθόν. Είχα μια ποιητική φύση από πάντα. Γιατί μου το ακυρώνεις αυτό;» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν αποποιούμαι τις βιντεοκασέτες


Ήμουν πάντα σχεσάκιας, δεν ήμουν πεταλούδα

Μιλώντας για το παρελθόν του και αναφερόμενος στην καριέρα του είπε: «Τα τραγούδια που είπα στις ταινίες μου είναι η προίκα μου, τα περιόδευσα φέρνοντάς τα στη σημερινή εποχή», ενώ για την προσωπική του ζωή είπε: «Ήμουν πάντα σχεσάκιας, δεν ήμουν πεταλούδα».

Επειδή τον είχαμε συνηθίσει πάντα με μία μηχανή στις ταινίες, ο Σταμάτης Γαρδέλης διευκρίνισε: «Οδηγώ μηχανή, αλλά όχι όπως στους ρόλους μου, δεν είναι η προέκταση του ανδρισμού μου».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε και για τους δύο γιους του που είναι τα καμάρια του. Όπως είπε, ο ένας είναι εικαστικός καλλιτέχνης ενώ ο άλλος ασχολείται με τις εκδόσεις στον εκδοτικό οίκο της μητέρας του. «Έχω δύο παιδιά, τον Διονύση με τον Νικόλα, με έχουν υιοθετήσει κανονικά, με συμβουλεύουν, μου λένε ‘πρόσεξε τι θα πεις, μίλησε απλά να καταλαβαίνουμε».

Σε ό,τι αφορά τώρα την καριέρα που έχει διανύσει μέχρι τώρα, ο Σταμάτης Γαρδέλης παραδέχτηκε: «Δεν ήταν στόχος μου τα λεφτά, αλλά η έκφρασή μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φτωχός, ούτε και πλούσιος, είμαι αυτάρκης». Και τόνισε: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποιες κακές συνήθειες που είχα και στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους».

Τέλος για τη συμμετοχή του στη Φάρμα από την οποία και αποχώρησε, ο Σταμάτης Γαρδέλης τόνισε: «Είμαι εκστασιαμένος με τη Φάρμα, αλλά και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα».


Δείτε βίντεο: Εκρηκτικός διάλογος Αρναούτογλου - Γαρδέλη: «Δεν καταλαβαίνω τι λες, να με σεβαστείς» - «Τι να πούμε, Come with me για να τη βρεις;»
Εκρηκτικός διάλογος Αρναούτογλου - Γαρδέλη: «Δεν καταλαβαίνω τι λες, να με σεβαστείς»


Ειδήσεις σήμερα:

Ο «Τζόνι Λόρενς» του Cobra Kai ήταν «σχεσάκιας» στα εφηβικά του χρόνια - Δείτε το trailer της 4ης σεζόν


ΗΠΑ: Οι παίκτες του NHL δεν θα πάνε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου

Εκτός «Φάρμας» η Αναστασία Γκεργκελεζίου - Αποβλήθηκε για παράβαση των κανόνων - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης