Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται τη «χρυσή εποχή» των πρωινάδικων

Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται τη «χρυσή εποχή» των πρωινάδικων

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση και την πιθανότητα να μετακόμιζε για άλλη μία φορά σε άλλη ζώνη

ελενημενεγακη
Αφιερωμένο στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του '90 ήταν το δεύτερο μέρος της εκπομπής Βινύλιο χθες και φυσικά, από το αφιέρωμα δε θα μπορούσε να λείπει η Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή το θέμα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή μέσω Skype και θυμήθηκε την «χρυσή εποχή» των πρωινάδικων.

«Εκείνα τα πρώτα χρόνια δεν τα έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου, μόνο σε συναισθήματα. Τώρα που παίζατε βίντεο και έβλεπα, όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και όλα από εκείνη την εποχή, με έπιασαν τα γέλια. Όταν είπατε ότι τα πρωινά συνδύαζαν αστρολογία, γυμναστική, μαγειρική, μποζούκια, τώρα συνειδητοποιώ πόσο δίκιο έχετε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgbwoxp3zzhd-st)


Στη συνέχεια, μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη και να «μετακομίσει» στη μεσημεριανή.

«Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη -κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, ούτε θα το τολμούσα-, νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή, γιατί συγχρόνως με τη δουλειά, εγώ κάποια στιγμή ξεκίνησα να θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Οπότε το να δουλεύω μέρα ήταν ό,τι καλύτερο για εμένα», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Τέλος, εξήγησε ότι τελικά η μεσημεριανή ζώνη της ταίριαξε ακόμα καλύτερα από την πρωινή και πως δε θα έκανε ένα night show, παρά μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

«Με βόλεψε πάρα πολύ να είμαι μέρα. Όταν μπήκα στη μεσημεριανή ζώνη είπα εδώ είμαι, πιο κάτω δεν πρόκειται να πάω. Το βράδυ αν μου ζητηθεί μόνο για μια φορά, αν υπάρχει λόγος, ναι ένα concept θα το κάνω. Αλλά να αφήσω τη μέρα και να πάω νύχτα; Πότε; Τόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά», δήλωσε κλείνοντας.





Ειδήσεις σήμερα:

Οι συλληφθέντες «θεματοφύλακες» αρνήθηκαν μέχρι και το τεστ κορωνοϊού για να μεταβούν στα δικαστήρια

Αλεξανδρούπολη: Συντετριμμένος ο πατέρας της 29χρονης - «Τη χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της, τα επεισόδια βίας ήταν συνεχή»

Από το Ιόνιο και την Ήπειρο ξεκίνησε η κακοκαιρία - Προειδοποίηση από το «112» σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης