Λευτέρης Πανταζής και Μάριος Καπότσης ανταγωνίζονται για το ποιος γνωρίζει καλύτερα την Κόνι Μεταξά

Λευτέρης Πανταζής και Μάριος Καπότσης ανταγωνίζονται για το ποιος γνωρίζει καλύτερα την Κόνι Μεταξά

Η γνωριμία του Μάριου Καπότση με την Κόνι Μεταξά, η ημέρα των γενεθλίων της που δεν θυμόταν και η καραντίνα που τους έφερε κοντά με τον Λευτέρη Πανταζή

pantazis-kapotsis-800x536
Ο Λευτέρης Πανταζής έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό της εκπομπής After Dark και μάλιστα, κατά τα μέσα της εκπομπής, εμφανίστηκε μαζί του ένας καλεσμένος-έκπληξη.

Ο λόγος για τον Μάριο Καπότση, τον σύντροφο της κόρης του τραγουδιστή. Αν και ο Λευτέρης Πανταζής δεν περίμενε σε καμία περίπτωση την συντροφιά που του επιφύλλασσε ο Θέμης Γεωργαντάς, φάνηκε πως εξεπλάγην ευχάριστα.

Λίγο αργότερα, αφού ο Ολυμπιονίκης του πόλο μίλησε για την γνωριμία του με την Κόνι Μεταξά στα Mad Video Music Awards 2019, ο παρουσιαστής έθεσε και στους δύο ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με την Κόνι.

Το περίεργο είναι πως όταν ρωτήθηκε για την ημέρα γενεθλίων της αγαπημένης του, ο Μάριος Καπότσης «έπεσε μέσα» μόνο στην χρονολογία. Αντιθέτως, γνώριζε πότε έχει γενέθλια ο Λευτέρης Πανταζής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfubzedf0ttd-st)
Κλείσιμο

Στην συνέχεια, αποκάλυψε ποια θεωρεί την πιο σέξι Ελληνίδα μετά την κοπέλα του και δεν είναι άλλη από την παρουσιάστρια του Style Me Up, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όπως εξήγησε, κατά την αρχή της γνωριμίας του με την κόρη του ΛεΠα, η ίδια δεν του έδειχνε το παραμικρό ενδιαφέρον. «Χρειάστηκε να την κυνηγήσω πάρα πολύ. Στην αρχή ούτε να με φτύσει», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfuboye7n0ht-st)

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε κι εκείνος με την σειρά του για την σχέση του με την κόρη του. Όπως είπε, στο παρελθόν, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων χρειαζόταν να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, με αποτέλεσμα να μην «έχει γνωρίσει» ουσιαστικά την κόρη του.

Η καραντίνα όπως εξήγησε, τους βοήθησε πάρα πολύ να έρθουν κοντά, καθώς πατέρας και κόρη ζούσαν στο ίδιο σπίτι και με τον σύντροφό της Μάριο Καπότση. «Στο σπίτι γνωριστήκαμε τότε με το παιδί και τον σύντροφό της. Ακόμα η κόρη δε τον ήξερε καλά τον μπαμπά σε αυτό το κομμάτι, να ζούμε όλοι μαζί γιατί έμενε μόνη της. Μου έκανε καλό κορωνοϊός. Τσακωθήκαμε, τα βρήκμε, μετά μου μίλησε, μετά χορέψαμε, όλο αυτό ήταν για καλό, αγαπηθήκαμε, γνώρισα και τον σύντροφό της, γίναμε φίλοι. Ήταν θετικό για μένα όλο αυτό», εξηγεί.

Πλέον, οι ρόλοι έχουν αλλάξει για εκείνον και την κόρη του, αναφέρει ο Λευτέρης Πανταζής. Αυτή την περιοδο είναι εκείνος που έχει άπλετο χρόνο και ζητάει από την κόρη του να την δει, όμως εκείνη δεν μπορεί να βρει χρόνο λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

«Μου έλεγε η κόρη μου: "Μπαμπά δεν σε έβλεπα, με ρώτησες ποτέ αν μου έλειπες;". Τώρα της λέω πάμε να φάμε σήμερα μαζί και μου λέει δεν μπορώ έχω δουλειές. Δεν απαντάω, της λέω απλά: "Είδες;". Το παιδάκι μου.. να είναι καλά και να 'ναι τυχερό», τόνισε ο Λευτέρης Πανταζής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cftmwnh4bxax-st)






Ειδήσεις σήμερα: 

Νέο κύμα μέτρων με το βλέμμα στα Χριστούγεννα - Δείτε αναλυτικά τι αλλάζει από τη Δευτέρα

Φθινοπωρινό σκηνικό και συννεφιά το πρωί, «ανοίγει» ο καιρός προς το μεσημέρι

Συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος για τα νέα μέτρα εισόδου στους ναούς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης