Σιλβέστερ Σταλόνε: «Παραλίγο να με σκοτώσει ο Λούντγκρεν στα γυρίσματα του Rocky 4»

Σιλβέστερ Σταλόνε: «Παραλίγο να με σκοτώσει ο Λούντγκρεν στα γυρίσματα του Rocky 4»

Ο διάσημος Ιταλοαμερικανός ηθοποιός κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του, όταν δέχθηκε μια δυνατή γροθιά στο στήθος από τον Ντολφ Λούντγκρεν, ο οποίος υποδυόταν τον Ρώσο πρωταθλητή πυγμαχίας, Ιβάν Ντράγκο

drago-rocky343
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε  φοβόταν ότι θα πέθαινε και θα πήγαινε στον παράδεισο, μετά από μία σκηνή μάχης με τον χαρακτήρα Ιβάν Ντράγκο, τον οποίο υποδυόταν ο Σουηδός ηθοποιός Ντολφ Λούντγκρεν. Όπως εξομολογήθηκε, έμεινε στη ΜΕΘ για τέσσερις ημέρες.

Οι ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν ως αντίπαλοι πυγμάχοι στην τέταρτη ταινία της σειράς «Rocky», η οποία κυκλοφόρησε το 1985. Ο Σταλόνε αναφέρθηκε στα γυρίσματα της σκηνής του αθλητικού δράματος, στο πρόσφατο βίντεο του καναλιού του στο YouTube, «The Making of Rocky vs. Drago».

«Το πρώτο πράγμα που γυρίσαμε ήταν η είσοδός μου, η είσοδός του και οι εισαγωγές. Μετά από τραυματισμό πραγματικά κατά τη διάρκεια του αγώνα και έπρεπε να μεταφερθεί στην εντατική στην Καλιφόρνια από τον Καναδά» δήλωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε .

Σιλβεστερ-Σταλονε-2


Έπειτα, ο 75χρονος ηθοποιός υποστήριξε: «Λοιπόν, με κονιορτοποίησε. Και δεν το ένιωσα εκείνη τη στιγμή, αλλά αργότερα το βράδυ και η καρδιά μου άρχισε να φουσκώνει. Η αρτηριακή μου πίεση ανέβηκε στο 260 και μιλούσα με αγγέλους. Ήμουν στην εντατική, περιτριγυρισμένος από καλόγριες, και μετά από αυτό, έπρεπε να επιστρέψω και να τελειώσω τον αγώνα».

Ο Ιταλοαμερικανός καλλιτέχνης εξήγησε ότι έμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τέσσερις ημέρες. Μετά από λίγο γύρισε την υπόλοιπη σκηνή της τελευταίας μάχης, προσθέτοντας ότι το σφοδρό χτύπημα από τον   Ντολφ Λούντγκρεν στο στήθος του είναι «αυτό που υπάρχει στην αρχική ταινία» .

Ο Sylvester Stallone θυμάται τον Ρόκυ


Για τον εορτασμό της επετείου της ταινίας, ένα σκηνικό κομμάτι του « Rocky 4 » θα βγει στους κινηματογράφους μόνο για μία ημέρα, στις 11 Νοεμβρίου. Τα αναμνηστικά « Rocky » του Σιλβέστερ Σταλόνε  πρόκειται να βγουν σε δημοπρασία τον Δεκέμβριο.

Τα κόκκινα γάντια του μποξ από το «Rocky 3» μαζί με σχεδόν 500 άλλα στηρίγματα, που έχει χρησιμοποιήσει ο ηθοποιός σε ταινίες σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, υπολογίζεται ότι θα αποφέρει έως και 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Τα γάντια πιθανότατα θα πουληθούν από 10.000 έως 20.000 δολάρια στην εκδήλωση. 

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» ΠΟΥ για την Ευρώπη, η μοναδική περιφέρεια με σταθερή αύξηση σε θανάτους και κρούσματα νεκρού

Πέθανε από κορωνοϊό ένας 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος στην Κρήτη

Το παρασκήνιο για το «βέρτιγκο» του ΚΙΝ.ΑΛ με τον Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης