Τζέιμς Καφετζής: Εξηγεί γιατί ήρθε σε ρήξη η σχέση του με την Acun Media - «Μας κάλεσε ο Ατζούν στο σπίτι του ένα απόγευμα... »

Τζέιμς Καφετζής: Εξηγεί γιατί ήρθε σε ρήξη η σχέση του με την Acun Media - «Μας κάλεσε ο Ατζούν στο σπίτι του ένα απόγευμα... »

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τις σχέσεις του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και εξηγεί πώς προέκυψε η πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης

τζειμς
Ο Τζέιμς Καφετζής παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για το εξώδικο που του έστειλε η παραγωγή του Ατζούν.

«Είχα υπογράψει με την Acun Media ότι για τρία χρόνια πρέπει να παίρνω την έγκρισή τους για ό,τι κάνω. Το ποσό που μου ζητάνε με το εξώδικο είναι 100.000 ευρώ. Οι σχέσεις μας ήρθαν σε ρήξη, όταν αποχώρησα. Μας κάλεσε ο Ατζούν στο σπίτι του ένα απόγευμα και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 μέρες και θα πάρει ο καθένας από ένα μπόνους και ένα κομμάτι cheesecake. Εγώ εκείνο το βράδυ έπαθα σοκ, ήμουν από την αρχή, μετρούσα μέρες. Ήταν σαν να τελειώνω τον μαραθώνιο, να βλέπω το τέλος και ξαφνικά να μου λένε να τρέξω άλλα δέκα χιλιόμετρα, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceuqioh5md69-st)


Στην συνέχεια, εξήγησε πώς προέκυψε η πρόταση για το Survivor. «Αρχικά, ήθελα να πάω στο Τόκιο να γίνω σούσι σεφ, αλλά τελικά μπήκα στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή, γιατί είχα κάνει αίτηση στο πρώτο, τέσσερα χρόνια πριν. Είχαν πάρει τον Νάσο, που μπήκε στο Big Brother, αλλά τον έβγαλαν και πήραν εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Ειδήσεις σήμερα

Σαουδική Αραβία: Δέκα τραυματίες από δύο επιθέσεις με drone σε αεροδρόμιο

Κατέληξαν 65 ασθενείς με κορωνοϊό στη Γερμανία - Σχεδόν 9.000 κρούσματα το προηγούμενο 24ωρο

Καιρός: Με βροχές, καταιγίδες και ισχυρά μποφόρ συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Αθηνά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης