Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε ορισμένες δηλώσεις στον Γρηγόρη Μπάκα και ενώ μίλησε τόσο για την πρώην σύντροφό του, όσο και για το J2US, αυτό που τράβηξε την προσοχή τουΓιώργου Λιάγκαήταν η στάση του απέναντι στον δημοσιογράφο.
Το απόσπασμα με τις δηλώσεις του προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής, όμως καμία από αυτές δεν φαίνεται να ενδιέφερε τον παρουσιαστή, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει τον Τζέιμς Καφετζή και την στάση που κράτησε.
«Εγώ θα είχα φύγει. Ο άνθρωπος δεν ήθελε να σου μιλήσει. Σε σνόμπαρε και μάλιστα, σε σνόμπαρε πολύ. Η χυλόπιτα του Τζέιμς στον Μπάκα είναι το θέμα. Πριν το Survivor δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, τώρα τον ξέρει όλη η Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Από την άλλη μεριά, ο Τζέιμς Καφετζής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο εξώδικο, που του έστειλε ο Ατζούν Ιλίτζαλι λόγω της συμμετοχής του στο J2US: «Έχω πει τι έχει γίνει. Έγινε το εξώδικο, γιατί το συμβόλαιό μου είναι για τρία χρόνια και πρέπει να πάρω έγκριση για το οτιδήποτε. Το J2US γίνεται βέβαια, για φιλανθρωπικό σκοπό, οπότε μπορεί να βρεθεί λύση».
Για την πρώην σύντροφό του, Μαξίν, είπε: «Δεν θέλαμε σχέση από απόσταση κι οι δύο, δεν είναι όμως ότι έχουμε κακές σχέσεις. Κάθε φορά που με βλέπει να τραγουδάω στο J2US, με κράζει».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους