Η Ναστάζια Μητροπούλου μιλά για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της: Κόντεψα να μείνω παράλυτη, ήταν σπασμένη η μέση μου

Η Ναστάζια Μητροπούλου μιλά για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της: Κόντεψα να μείνω παράλυτη, ήταν σπασμένη η μέση μου

«Είχα επιπλοκές στην κοιλιακή χώρα και τώρα περιμένω να κάνω την τρίτη επέμβαση», είπε το μοντέλο

nastazia-mitropoulou
Για τη βάρβαρη κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Αναστασία Μητροπούλου.

Όπως είπε από τα χτυπήματα που δέχθηκε λίγο έλειψε να μείνει παράλυτη. «Έχω κάνει δύο εγχειρήσεις γιατί κόντεψα να μείνω παράλυτη. Ήταν σπασμένη η μέση μου. Είχα επιπλοκές στην κοιλιακή χώρα και τώρα περιμένω να κάνω την τρίτη επέμβαση» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο σύντροφός της την ζήλευε απίστευτα. «Ο ξυλοδαρμός ήταν πολύ άσχημος. Αλλά είναι και τα ψυχικά τραύματα», εξήγησε.

«Πλέον είμαι ελεύθερη από όλα τα βάσανα που είχα τόσο καιρό. Έχει μείνει μόνο το σωματικό μέρος πια», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλες οι γυναίκες έχουμε δύναμη αλλά φοβόμαστε» είπε για να συνεχίσει πως τα ψυχικά της τραύματα δεν έχουν γιατρευτεί ακόμα. «Είχα προτάσεις για δουλειά αλλά είχα κρίσεις πανικού και κατάθλιψη. Δεν μπορούσα άλλο».

Τέλος όσον αφορά στις αποκαλύψεις του ελληνικού #metoo, η Αναστασία Μητροπούλου τόνισε ότι είναι ηρωίδες όσες γυναίκες μίλησαν, ενώ αποκάλυψε ότι έκλαιγε όταν άκουγε τις καταγγελίες.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cer9r54zc6wx-st)

Ειδήσεις σήμερα:

Mad Clip: Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι αναζητούν αυτόν που διέρρευσε την φωτογραφία από το νεκροτομείο

Η άγνωστη οικογενειακή τραγωδία που έκανε τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο ένθερμο υποστηρικτή του εμβολιασμού


Η Ashley Graham ποζάρει γυμνή στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης