Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Κινδύνευσα να χάσω την ζωή μου, έφτασα στα όριά μου με το ξενύχτι και τις καταχρήσεις»

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Κινδύνευσα να χάσω την ζωή μου, έφτασα στα όριά μου με το ξενύχτι και τις καταχρήσεις»

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, έζησε μία ξέφρενη φάση κατά τις «χρυσές εποχές», η οποία παραλίγο να του κοστίσει την ζωή

purpasopoulos1
Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν πέρασε μία περίοδο που έθεσε την ζωή του σε μεγάλο κίνδυνο με το ξενύχτι και τις καταχρήσεις.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την πιο «ξέφρενη» περίοδο που έχει ζήσει στην ζωή του: «Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι καβάλησα το καλάμι στις χρυσές εποχές. Ζούσα μια ζωή πολύ ξέφρενη, με πολλά ξενύχτια και το μυαλό μου δεν ήταν μέσα στο κεφάλι μου. Οι αναμνήσεις από εκείνη την εποχή είναι περιορισμένες. Δεν είχα χρόνο να καβαλήσω το καλάμι. Μπορεί και να πήγαινα κατευθείαν στο γύρισμα, απέδιδα οριακά, όμως πάντα έβρισκα μία δικαιολογία, ότι το ξενύχτι κάνει καλό εκείνη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-celdoxhx0b21-st)


Όσο για το αν κινδύνευσε να χάσει κάποια δουλειά λόγω των συνηθειών του εκείνο το διάστημα, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν κινδύνευσα να χάσω κάποια δουλειά, κινδύνευσα να χάσω την ίδια μου τη ζωή. Έφτασα στα όριά μου με το ξενύχτι και αρκετές καταχρήσεις. Με ταλαιπωρεί αυτό το κομμάτι την περίοδο που συνέβαινε, αλλά τα ξεπέρασα όλα . Ήρθα και πάλι στην επιφάνεια μόνος μου, φεύγοντας στο Λονδίνο για τρία χρόνια. Δεν γνώριζε κανείς τότε εάν είχα πρόβλημα, ούτε εγώ είχα εντοπίσει ότι είχα πρόβλημα. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήμουν οριακά».

«Κυκλοφορούσαν κάποια πράγματα και δεν ήξερες αν είναι αλήθεια. Υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου. Σοκαρίστηκα πραγματικά», ανέφερε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου. Όσον αφορά τον ίδιο, εξήγησε πως δεν του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά αντιθέτως ήταν εκείνος που επιτέθηκε σε έναν σκηνοθέτη. «Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, μάλλον εγώ έχω επιτεθεί σε σκηνοθέτη. Ο παραλογισμός του με έφτασε εκτός ορίων και πιαστήκαμε στα χέρια. Δεν έφυγα από την δουλειά, τα βρήκαμε μετά», είπε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τέσσερις ιστοσελίδες ψεκ με fake news για covid

Σοφία Μουτίδου: Από την αποθέωση στη σταύρωση, σε 1.200 δευτερόλεπτα


Μακρόν για Ελλάδα: Η φιλία μεταξύ των δύο χωρών μας είναι γερή και συνεχίζεται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης