Σεθ Ρόγκεν: Κατακεραυνώνει τη διοργάνωση των Emmys που δεν τήρησε τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού - «Αν το ήξερα, δεν θα ερχόμουν»

Σεθ Ρόγκεν: Κατακεραυνώνει τη διοργάνωση των Emmys που δεν τήρησε τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού - «Αν το ήξερα, δεν θα ερχόμουν»

Τα παράπονα του ηθοποιού - Σε κλειστή αίθουσα, χωρίς μάσκες και τήρηση αποστάσεων πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης

seth_rogen
Όπως φάνηκε, οι διοργανωτές των Emmy ξέχασαν ότι ζουν στην εποχή του κορωνοϊού και της μετάλλαξης Δ, όμως ο Σεθ Ρόγκεν βρέθηκε εκεί για να τους το υπενθυμίσει.

Όταν ο κωμικός ηθοποιός ανέβηκε στην σκηνή των Emmys για να δώσει το βραβείο Ξεχωριστής Ερμηνείας Β' Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά, ξέσπασε για τη διοργάνωση, τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι να στριμώχνονται σε μία κλειστή αίθουσα, χωρίς καν να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Supporting Actress in a Comedy: 73rd Emmys


«Ας ξεκινήσω με το εξής. Είμαστε πάρα πολλοί και η αίθουσα είναι πολύ μικρή. Μας είπαν ότι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο, αλλά τελικά δεν ισχύει. Μας είπαν ψέματα», είπε αρχικά, ενώ το κοινό έμεινε σιωπηλό, αφήνοντας μόνο μερικά αμήχανα γελάκια.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε σε μία ερμητικά σφραγισμένη σκηνή. Γιατί υπάρχει σκεπή; Μάλλον είναι πιο σημαντικό να έχουμε τρεις πολυελαίους από το να ζήσει ο Γιουτζίν Λέβι, που είναι 74 χρονών. Από εκεί που απολύμαινα τα ψώνια μου, έφτασα να είμαι εδώ, με τον Πολ Μπέτανι να φτερνίζεται στο πρόσωπό μου. Αν το ήξερα, δεν θα ερχόμουν».

Κλείσιμο

Αν και ο ηθοποιός έκανε τα παράπονά του με το κλασσικό κωμικό του ύφος, χωρίς να φαίνεται αν πραγματικά τα εννοεί, το Twitter τον αποθέωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Παγώνη: 1 στα 3 παιδιά νοσούν με κορωνοϊό- 3η δόση στις περισσότερες ομάδες του πληθυσμού

Φωτογραφίζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη


Βίλα Ιόλα: Ανοίγει τις πύλες της στο κοινό πριν ξεκινήσουν οι εργασίες μετατροπής της σε μουσείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης