Κιμ Καρντάσιαν: Η «σκοτεινή» εμφάνιση που «δείχνει» επανασύνδεση με τον Κάνιε Γουέστ

Κιμ Καρντάσιαν: Η «σκοτεινή» εμφάνιση που «δείχνει» επανασύνδεση με τον Κάνιε Γουέστ

Η δερμάτινη μάσκα που καλύπτει όλο της το πρόσωπο είναι μια έμμεση επιβεβαίωση των φημών ότι παγώνει το διαζύγιο με τον πατέρα των 4 παιδιών της - Ακάλυπτη ήταν μόνο η αλογοούρα της

kim_slider_xr

Ακόμα και απολύτως καλυμμένη, η Κιμ Καρντάσιαν, τραβάει όλα τα βλέμματα. Εμφανίστηκε στην Νέα Υόρκη, με δερμάτινη μάσκα που κάλυπτε εξ' ολοκλήρου το πρόσωπο της και το μόνο που μπορούσε κανείς να διακρίνει είναι την μακριά αλογοούρα στα μαλλιά της. Η μάσκα είχε και δύο φερμουάρ στο ύψος των ματιών που επέτρεπαν στην γνώστη σταρ να βλέπει μπροστά της.

Τα ξένα μέσα επισημαίνουν, ότι είναι άλλη μια ένδειξη της προσπάθειας που φημολογείται ότι κάνει η Κιμ Καρντάσιαν με τον πρώην σύζυγο της Κάνιε Γουέστ να τα ξανά βρούν. Η μάσκα του οίκου Balenciaga που φορούσε η Κιμ, είναι ένα από τα αγαπημένα φετίχ του γνωστού τραγουδιστή. Μάλιστα, στο νέο του άλμπουμ «Donda» παρουσιάστηκε με παρόμοια δερμάτινη ενδυμασία αλλά και την ίδια μάσκα. Υπενθυμίζεται, πως η Κιμ συμμετείχε στην παρουσίαση φορώντας ένα λευκό νυφικό και μακρύ πέπλο στη σκηνή.

Kim Kardashian and Kanye West Recreate WEDDING at Donda Event


Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, χώρισε επισήμως τον Φεβρουάριο, ωστόσο φαίνεται ότι έχουν «παγώσει» το διαζύγιο. Και αυτό, διότι όπως αποκαλύπτουν πηγές από το περιβάλλον των δύο σταρ, ο Κάνιε Γουεστ θέλει να γυρίσει στην Κιμ. Η τηλεσταρ από την πλευρά της επιθυμεί πρώτα να ξανά χτίσουν ισχυρά θεμέλια της σχέσης τους διατηρώντας σε πρώτη φάση άριστες σχέσεις για τα παιδιά τους. Και η ίδια πάντως, φαίνεται πως επιθυμεί να ξανά σμίξει με τον εκατομμυριούχο ράπερ.


Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης σε ΔΕΘ: Θα πάω σε εκλογές στο τέλος και θα ζητήσω αυτοδυναμία - Τι είπε για ανασχηματισμό, μέτρα και πανδημία

Γκάζι: Συμπλοκή νεαρών και πυροβολισμοί το Σάββατο - Τραυματίστηκαν τρία άτομα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αεροπλάνο πάνω από το Μάντσεστερ με πανό για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης