Page Six: Ο Κάνιε Γουέστ απάτησε την Κιμ Καρντάσιαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους

Page Six: Ο Κάνιε Γουέστ απάτησε την Κιμ Καρντάσιαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους

Οι αποκαλυπτικοί στίχοι του νέου του κομματιού «Hurricane» αντανακλούν την πραγματικότητα, λένε πηγές του αμερικανικού site

kanye_kim
Ο Κάνιε Γουέστ απάτησε την Κιμ Καρντάσιαν αφού εκείνη έφερε στον κόσμο τα δύο πρώτα παιδιά του ζευγαριού, και η απιστία αυτή αποτέλεσε την έμπνευση για το νέο του τραγούδι «Hurricane», αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα αμερικανικού ιστότοπου.

Σύμφωνα με το Page Six, πολλές πηγές έχουν επιβεβαιώσει τη σημασία των στίχων του κομματιού του «Donda», όπως ονομάζεται το τελευταίο, πολυσυζητημένο άλμπουμ του ράπερ.

«Το κομμάτι αυτό αποτελεί με κάποιον τρόπο την εξομολόγησή του για όλα τα λάθη που έκανε, και αποτελεί μια προσπάθεια να αναλάβει τις ευθύνες του για τη διάλυση του γάμου του», δήλωσε στο site ένα άτομο από τον κύκλο του ράπερ.

Μερικοί από τους στίχους του «Hurricane» αναφέρουν τα εξής: «Here I go actin’ too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin’ after two kids / It’s a lot to digest when your life always movin».

Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six, η έκφραση «new chick» δεν αναφέρεται στον πρόσφατο σύντομο δεσμό του με την Ιρίνα Σάικ, παρά τις φήμες για το αντίθετο. «Αν εξετάσεις προσεκτικά τους στίχους θα δεις ότι αναφέρεται σε απιστία που διέπραξε κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Κιμ, αφού είχαν αποκτήσει τα δύο πρώτα παιδιά τους», εξηγεί το ίδιο άτομο.

Σε κάποιο άλλο σημείο, οι στίχοι του «Hurricane» αποκαλύπτουν πιθανώς άλλες προβληματικές πτυχές του γάμου των δύο σελέμπριτις, και πιο συγκεκριμένα την απροθυμία του ράπερ να γυρίσει στο υπερπολυτελές του σπίτι και τις καταχρήσεις του με το αλκοόλ. Οι επίμαχοι στίχοι είναι οι εξής: «Architectural Digest, but I needed home improvement / Sixty-million-dollar home, never went home to it» και «Genius gone clueless, it’s a whole lot to risk / Alcohol anonymous, who’s the busiest loser?».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του site, η απιστία την οποία φαίνεται να παραδέχτηκε ο 44χρονος στο νέο του κομμάτι δεν ήταν προφανώς «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για την Κιμ, αφού παρέμεινε παντρεμένη με τον Κάνιε και απέκτησε μαζί του δυο ακόμα παιδιά, προτού τελικά χωρίσουν



Ειδήσεις σήμερα

Mad Clip: Ποιος ήταν ο τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Από τη Νέα Υόρκη στη μουσική καταξίωση στην Ελλάδα

Οι τελευταίες αναρτήσεις του Mad Clip: Είχε πάει σε γάμο

Γεμίζουν οι ΜΕΘ με ανεμβολίαστους - Κοντά στις 6.000 οι αναστολές εργασίας σε υγειονομικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης