Τζένιφερ Άνιστον: «Σταμάτησα να κάνω παρέα με άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα, το θεωρώ ντροπή»

Τζένιφερ Άνιστον: «Σταμάτησα να κάνω παρέα με άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα, το θεωρώ ντροπή»

Η ηθοποιός έχει δείξει από την αρχή τη στήριξή της στο σύστημα υγείας, ενώ προσπαθεί μέσω των social media να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί και να τηρεί τα μέτρα προστασίας

aniston
Η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχτηκε πρόσφατα πως σταμάτησε να κάνει παρέα με ανθρώπους, που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19.

Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό η ηθοποιός, θεωρεί «ντροπή» να αρνείται κανείς να κάνει το εμβόλιο. «Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή, έπειτα από όλα αυτά, που έχουμε περάσει», είπε χαρακτηριστικά.



«Μόλις έχασα ανθρώπους, που είχα κοντά μου σε καθημερινή βάση, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και αυτό είναι πολύ άσχημο. Αλλά νιώθω ότι είναι και ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να ενημερώνεις αν έχεις εμβολιαστεί ή όχι, εφόσον δεν κάνουμε όλοι τεστ κάθε μέρα», εξήγησε.

Ανέφερε μάλιστα, πως παρόλο που είναι λογικό ο καθένας να έχει την άποψή του ή το δικαίωμα της επιλογής, δεν μπορεί να δεχτεί τον φόβο όσων δεν εμβολιάζονται, καθώς συνήθως προέρχεται από την προπαγάνδα και τις θεωρίες συνομωσίας, που ακούγονται.

Κλείσιμο


Γενικότερα, η Τζένιφερ Άνιστον από το πρώτο κύμα του κορωνοϊού προσπαθούσε να προωθήσει την χρήση μάσκας, την τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων και τα λοιπά μέτρα κατά του κορωνοϊού με τις αναρτήσεις της.

Μάλιστα, είχε γράψει στους ακόλουθούς της στο Instagram: «Η απλή και αποτελεσματική οδηγεία πολιτικοποιήθηλε με κόστος τις ανθρώπινες ζωές. Δεν θα έπρεπε να είναι debate όλο αυτό. Ας σκεφτούμε όσους υπέφεραν από αυτό τον απαίσιο ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας και κυρίως για τους εαυτούς σας». 



Ειδήσεις σήμερα:

Μπαράκ Ομπάμα: Ο «αόρατος» πλανητάρχης κλείνει τα 60 ως millionaire

Έγκλημα στη Λάρισα: Ο 54χρονος ηχογράφησε στο κινητό τη δολοφονία της 43χρονης!

Καιρός: Συνεχίζεται η επέλαση του καύσωνα: Ενισχύονται οι άνεμοι (5 με 6 μποφόρ) από το μεσημέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης