Σε μία αλλαγή στο λουκ της προχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού με αφορμή την επιστροφή της στις πίστες και συγκεκριμένα στο Posidonio, στο πλευρό του Πάνου Κιάμου.
Η πρεμιέρα τους είναι το Σάββατο 17 Ιουλίου και έτσι η τραγουδίστρια αποφάσισε να ανανεώσει λίγο την εμφάνισή της.
Αφέθηκε λοιπόν, στα χέρια της κομμώτριας της και εμφανίστηκε με μακρύ, κατάξανθο μαλλί σε ανοιχτούς τόνους. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα το προηγούμενο ροκ hair style της τραγουδίστριας του El Diablo, όμως της πηγαίνει εξίσου πολύ.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.