Σε μία αλλαγή στο λουκ της προχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού με αφορμή την επιστροφή της στις πίστες και συγκεκριμένα στο Posidonio, στο πλευρό του Πάνου Κιάμου.
Η πρεμιέρα τους είναι το Σάββατο 17 Ιουλίου και έτσι η τραγουδίστρια αποφάσισε να ανανεώσει λίγο την εμφάνισή της.
Αφέθηκε λοιπόν, στα χέρια της κομμώτριας της και εμφανίστηκε με μακρύ, κατάξανθο μαλλί σε ανοιχτούς τόνους. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα το προηγούμενο ροκ hair style της τραγουδίστριας του El Diablo, όμως της πηγαίνει εξίσου πολύ.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»