H Νικολέτα Μαυρίδηβρέθηκε θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μην μπορέσει αρχικά να δώσει το παρών στον ημιτελικό του Survivor, παρά το γεγονός ότι είχε πάει κανονικά στο Άλσος Βεΐκου.
Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι της και να μείνει σε καραντίνα 14 ημερών, μέχρι να είναι απόλυτα υγιής και ασφαλής. Χθες, το απόγευμα της Δευτέρας με νέο Instagram Story αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει κάποια συμπτώματα Covid-19 όπως κόπωση και πυρετός.
«Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα ξανά. Πραγματικά γίνεται ένας χαμός, σας ευχαριστώ πάρα πολύ από την καρδιά μου. Ευχαριστώ και τους φίλους μου που με ανέχονται και με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο. Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα, κοιμάμαι όλη μέρα, πονάει το κεφάλι μου. Είχα και πυρετό… Οπότε ελπίζω να το περάσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται…» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Μαυρίδη.
Να σημειώσουμε εδώ πως και ο James Καφετζής ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.