Survivor: Τελικός με τα... όλα του - Ο νικητής Σάκης και όλα όσα έγιναν στο φινάλε

Survivor: Τελικός με τα... όλα του - Ο νικητής Σάκης και όλα όσα έγιναν στο φινάλε

Τελικός με αποκαλύψεις, τρολαρίσματα και δυνατές συγκινήσεις - Εξαιρετικός στον ρόλο του ο Γιώργος Λιανός - Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν οριακά και η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο γύρο μόλις άρχισε

survivor_nikitis_art
Πέρασαν ακριβώς τέσσερα χρόνια από το βράδυ εκείνο, της 6ης Ιουλίου 2017 όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον Ντάνος, σήκωνε εν μέσω αποθέωσης και απίστευτων εκδηλώσεων υποστήριξης το τρόπαιο του Survivor. Τότε, το ανοιχτό θέατρο Γαλατσίου ασφυκτικά γεμάτο, έγινε ο χώρος στον οποίο καταγράφηκαν ιστορικές τηλεοπτικές στιγμές και μία νέα τάση καταγραφόταν με χρυσά γράμματα. Ακολούθησαν λιγότερο επιτυχημένες ή και αποτυχημένες εκδοχές της απόπειρας επιβίωσης στις ακτές Δομινικανής Δημοκρατίας με πολλούς επίδοξους πρωταγωνιστές. Η σκιά του Ντάνου και του πρώτου επιτυχημένου κύκλου έπεφτε όμως πολύ βαριά για να μπορέσει η συνέχεια του να την σηκώσει. Μοιραία αποφασίστηκε μία παύση και η ανακοίνωση της επιστροφής τον Δεκέμβριο του 2020 δεν γεννησε εξαρχής μεγάλες προσδοκίες.

Όμως στις 27 Δεκεμβρίου η ανακοίνωση του κάστινγκ «γαργάλισε» κάπως την τηλεοπτική περιέργεια και κάπως έτσι όλα άρχισαν να παίρνουν την σειρά τους. Ειδικά η αρχική σύνθεση της ομάδας των Διασήμων και εν συνεχεία η ανάδειξη κάποιων προσώπων από τους Μαχητές οδήγησαν σε μία πολύ μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, η οποία έσπασε τα κοντέρ και δεν κάμφθηκε από τον ανταγωνισμό. Κυρίως όμως προκάλεσε και πάλι αυτό που αποζητά κάθε τηλεοπτικό προϊόν που προσδοκά να επηρεάσει σημαντικά: να γίνει talk of the town. Οπερ και εγένετο. Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Τριαντάφυλλος, οι ηθοποιοί Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Κοψίδας, Αλέξης Παππάς, το μοντέλο και νικήτρια του GNTM Κάτια Ταραμπανκό, ο πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης και οι Αννα Μαρία Βέλλη και Περικλής Κονδυλάτος έγιναν οι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας η οποία με ανατροπές, με ίντριγκα, με απρόβλεπτες ανατροπές προκάλεσε τηλεοπτική αναστάτωση. Και μετά ήρθε η τριάδα-φωτιά με Τζέιμς, Μπάρτζης και Αννα Μαρία, η Ανθή Σαλαγκούδη, το ζευγάρι Σάκης – Μαριαλένα, ο Κόρο και ο Ηλίας. Εδεσε το γλυκό και το κοινό το έφαγε μέχρι τέλους απολαμβάνοντάς το.

Η χθεσινή βραδιά του μεγάλου τελικού διέθετε όλα τα παραπάνω. Ο Σάκης Κατσούλης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν τελευταία στιγμή να σηκώνει το τρόπαιο. Μόνο που δεν έγινε εύκολα καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ήταν ένα ντέρμπι από τα λίγα. «Θέλω να σας πω κάτι, το οποίο και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε προβλέψει. Όλοι είπαν για τη σημερινή αναμέτρηση ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι. Θέλω να σας κάνω μια απίθανη αποκάλυψη. Για πρώτη φορά σε τελικό Survivor η διαφορά σε ποσοστιαίες μονάδες ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για τη νίκη στο φετινό Survivor είναι μικρότερη του 1%».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccljiuolfgjt-st)

Ο Σάκης πέρασε σε ψήφους τον Ηλία Μπόγδανο και σήκωσε το τρόπαιο πνιγμένος στις αγκαλιές του Τριαντάφυλλου και της πρώην αγαπημένης του, της Μαριαλένας. Κέρδισε δημοσιότητα, 100.000 ευρώ και κατάφερε να πετύχει τον στόχο του μέσα από μία διαδρομή, η οποία πολλάκις αμφισβητήθηκε και προκάλεσε πολλές συζητήσεις κυρίως λόγω της απροσδιόριστης σχέσης του με την Μαριαλένα.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cclk98tpt9td-st)

Ο Σάκης Κατσούλης, δυνατός αγωνιστικά, σε βαθμό που δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολίας για πρόκριση στον τελικό, είχε στοχοπροσήλωση και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν αφέθηκε λεπτό. Ντάνος δεν έγινε, ούτε καν πλησίασε. Αμφισβητήθηκε, δεν είχε τα χαρακτηριστικά που θα τον έκαναν αντίστοιχα αγαπητό και σίγουρα ευνοήθηκε από την εξέλιξη, την αποχώρηση δηλαδή των Τζέιμς και Μπάρτζη και των τραυματισμών δυνατών παικτών.

Ο ίδιος δήλωσε αμέσως μετά την νίκη του: «Είμαι πολύ χαρούμενος ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τη καρδιά μου. Μακάρι να υπήρξε ένα μαγικό κουμπί να το πατήσουμε και να βρεθούμε στα σπίτια του κόσμου και να τον αγκαλιάσουμε για την αγάπη που μας έδειξε. Αλλά υπάρχει ένα μαγαζί στο Περιστέρι, όπου μπορεί να έρθει ο καθένας να βγάλω φωτογραφίες, να τους πάρω μια αγκαλιά αλλά και να ακούσω και τα κακά». Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου». Θα φανεί, αλλά λίγο πλέον ενδιαφέρει.

Σε κάθε περίπτωση, το τρόπαιο είναι σπίτι του μαζί με την επιταγή και η επόμενη μέρα του τελικού θα είναι πολύ διαφορετική. Εμείς θα του ευχηθούμε συγχαρητήρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cclkbj8sdesp-st)

Τελικός με τα όλα του

Μπορεί ο Σάκης να νίκησε στο νήμα όμως ο μεγάλος αδιαμφισβήτητος νικητής της βραδιάς ήταν άλλος: ο Γιώργος Λιανός. Ενας εξαιρετικός παρουσιαστής πρώτης γραμμής που δεν χρειάστηκε σημειώσεις, δεν έχασε λεπτό το μέτρο, «κέντησε» με το χιούμορ του, εντυπωσίασε με την χαρισματικότητά του. Το επιβεβαίωσε και ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος εξομολογήθηκε πως ζητούσε πάντα να του μεταφράζουν όσα έλεγε ο Γιώργος καθώς έβλεπε τους παίκτες να γελούν, να είναι ευδιάθετοι και να απολαμβάνουν την παρουσία του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccli1tfe3fxd-st)

Ο Λιανός είναι ο καλύτερος Ελληνας παρουσιαστής και αυτό επιβεβαιώθηκε από όσα γράφτηκαν στο Twitter και αποτυπώθηκαν γενικά στα σχόλια που αφορούν την παρουσία του στο ριάλιτι.

Ο τελικός τα είχε κυριολεκτικά όλα. Είχε απουσίες, οκτώ συνολικά για διαφορετικούς λόγους: Αννα Μαρία Βέλη, Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος, Αγγελική Λάμπρη, Νίκος Μπάρτζης, Νικολέτα Μαυρίδη, Χριστίνα Κεφαλά.

Είχε απρόοπτες αποκαλύψεις για συνεύρεση παικτών από τον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλλίδη. «Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό, Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;

Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;», Μάταια προσπάθησε ο Γιώργος Λιανός να τον σταματήσει. Ο Τριαντάφυλλος προχώρησε περνώντας κόκκινες γραμμές.

«Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια». Την χαριστική βολή έδωσε ο Πάνος Καλλίδης λέγοντας: «Νόμιζα θα πει κάτι σε σχέση με αυτά που έλεγα και τελικά έδωσε ποιοι έκαναν σεξ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cclhs37xu74h-st)

Είχε τρολαρίσματα, με επικεφαλής τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος απευθυνόμενος στα ζευγάρια και ειδικά στον Σάκη και την Μαριαλένα είπε: «Μου κάνατε την παραλία πλοίο της αγάπης»

Είχε και τραγούδι με Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνο Καλλίδη και φυσικά Τριαντάφυλλο ο οποίος έφερε στη σκηνή και τον γιο του.

Είχε πολλά βίντεο αφιερωμένα σε παίκτες που ξεχώρισαν, είχε ευτράπελα και ευχάριστα, είχε πολύ κόσμο και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Σήμερα οι φιναλίστ θα εμφανιστούν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ για να δώσουν την πρώτη συνέντευξή τους. Θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη. Μέχρι το ενδιαφέρον να ξεφουσκώσει και να τους διαδεχθούν οι επόμενοι.

Αυτός είναι ο νικητής του Survivor 4

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν από τους παίκτες που δεν μπήκαν από την πρώτη μέσα στο Survivor αν και είχε δηλώσει συμμετοχή. Ο Σάκης ήταν ο κρυφός άσος στο μανίκι της παραγωγής καθώς τον… κρατούσε για αργότερα. Η σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία επιλέχθηκε από την αρχή ήταν γνωστή. Τα όσα ακολούθησαν ανάμεσα στους δύο πρώην. Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα και σχεδόν καθημερινά μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ποιος είναι όμως ο Σάκης Κατσούλης τον οποίο αγαπούν για να μισούν;

Ο Σάκης Καστούλης είναι 30 ετών, γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στο ποδόσφαιρο σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, έχει διακρίσεις στο beach volley, στο στίβο και κάνει ψαροντούφεκο από 15 ετών. Μετά από έναν τραυματισμό, αποφάσισε πως ο αθλητισμός είναι «απλά στιγμές» και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε φυσικοθεραπεία. Επαγγελματικά δηλώνει επιχειρηματίας καθώς έχει δικό του barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες. Μότο του είναι το «Προχωράμε» και ήταν ξεκάθαρο πως είχε μπει στο Survivor με πολύ δυναμισμό και μόνο στόχο τη νίκη.

Δείτε το βίντεο για τον Σάκη

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccknr848eqtd-sf)


Ο μεγάλος τελικός

Στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι στις  δυο ημέρες που ακολούθησαν μετά την επιστροφή των Σάκη Κατσούλη, Γιώργου Κόρομι, Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Ηλία Μπόγδανου από τις παραλίες της Καραϊβικής ήταν γεμάτες από αναμνήσεις. Στον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης οι παίκτες θυμήθηκαν σε βίντεο όσα έζησαν στον Άγιο Δομίνικο.





Ο τελικός του δημοφιλέστερου ριάλιτι της σεζόν άρχισε ακριβώς στις 21.00. Με πλάνα του Ηλία Μπόγδανου και του Σάκη Κατσούλη, των δύο φιναλίστ που διεκδικούν το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.



Κατάμεστο το ανοιχτό θέατρο στο άλσος Γαλατσίου με τους υποστηρικτές των δύο παικτών να κρατούν πανό και να φωνάζουν συνθήματα και με τον Γιώργο Λιανό ενορχηστρωτή της βραδιάς. «Δυο παίκτες που έναν την πορεία τους και έδωσαν τις εξετάσεις τους στον στίβο μάχης», όπως είπε ο παρουσιαστής.

Η παραλία που έγινε το... πλοίο της αγάπης

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, δεν μάσησε τα λόγια του και παρακολουθώντας το βίντεο με όλες τις στιγμές του πρώην ζευγαριού Σάκη – Μαριαλένας, τους είπε μία πολύ εύστοχη φράση: «μου κάνατε την παραλία πλοίο της αγάπης». Και δίκιο είχε, καθώς μέσα από πολλά στιγμιότυπα, αλλαγές συναισθημάτων, αγκαλιές και καβγάδες, αποθέωση και γκρίνια οι δυο τους μονοπώλησαν από ένα σημείο και μετά το ενδιαφέρον ενώ ακόμη και σήμερα η σχέση τους δεν προσδιορίζεται…

Οι δυο τους παρακολούθησαν το βίντεο καθισμένοι δίπλα δίπλα και ανταλλάσοντας αγκαλιές και τρυφερά χάδια.



Η παραγωγή δεν στάθηκε μόνο στο πρώτο ζευγάρι αλλά στη συνέχεια σύστησε στο κοινό το κορίτσι του Ηλία Μπόγδανου, την Αλεξάνδρα, η οποία μετά από πρόσκληση του Γιώργου Λιανού μπήκε στην αρένα νιώθοντας αμηχανία.

Το τρολάρισμα του Γιώργου Λιανού στα ζευγάρια ήταν απολαυστικότερο κι από την εικόνα τους.

Το κεφάλαιο «Ντάφυ»

Ο παίκτης  που ξεχώρησε κατα τη διάρκεια της παρουσιάς του στον Άγιο Δομίνικο, όχι για την αγωνιστικότητα του αλλά γιατί ήταν η... ψυχή της παραλίας δεν ήταν άλλος απο τον Τριαντάφυλλο. Το... παιδί της Μαριαλένας και του Σάκη ήταν μια ομάδα μόνος του και ένας απο τους βασικούς λόγους που τα νούμερα  του Survivor 4  δεν έλεγαν να πέσουν απο την κορυφή.


Ο «Ντάφυ» πήρε το... όπλο του και τραγούδησε την επιτυχία του «σπάω τα ρολόγια», κάνοντας μάλιστα ντουέτο και με τον γιό του Νικόλα. 


Μεγάλο μέρος της φετινής επιτυχίας του ριάλιτι επιβιωσης του ΣΚΑΙ οφείλεται και στον παρουσιαστή. Ο Γιώργος Λιανός είχε τις δικές του στιγμές στον Άγιο Δομίνικο.



Ο ψαράς του Άγιου Δομίνικου

Ο Γιώργος Κόρομι μπορεί να έφτασε στον ημιτελικό και να  μην κατάφερε να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο στον τελικό, καθώς το κοινό δεν του έδωσε την ευκαιρία, όμως σίγουρα είναι ο survivor που έχει κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου ψαρά της Καραϊβικής. 


Τα τεράστια έπαθλα του Survivor

Εκτός απο τα τεράστια ψάρια που έπιανε ο Κόρο, τεράστια ήταν και τα έπαθλα που απολάμβαναν οι νικητές των αγωνισμάτων.


Πάνος Καλίδης και Ελευθερία Ελευθερίου ανέβασαν το κέφι στο Γαλάτσι.


Ειδήσεις σήμερα: 

Συναγερμός για τους εμβολιασμούς: Νέα στρατηγική με σποτ και διευκολύνσεις

Ναύπλιο: Kαταστηματάρχες, δικηγόροι και… ΕΛΑΣ εμπόδισαν ελέγχους του ΣΔΟΕ!

Οδύνη για τον θάνατο της μικρής Αναστασίας - Στην Ελλάδα η σορός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης