Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Άνοιξε τα χαρτιά του» στην εκπομπή «Προσωπικά» - Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Άνοιξε τα χαρτιά του» στην εκπομπή «Προσωπικά» - Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του

Η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκάλυψε στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή της ΕΡΤ: «Γνωριστήκαμε από το Instagram, ήταν μια βαρετή συζήτηση»

koutsopoulos-girl
Συνέντευξη παραχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ, «Προσωπικά».

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου, με την οποία είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Αρχικά, η Χρύσα Μιχαλοπούλου ρωτήθηκε, «αν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε να επιλέξει είτε να πάει στην πρεμιέρα της είτε να βρεθεί σε ένα ματς του Πανιωνίου, πού θα πήγαινε....», η ίδια αποκρίθηκε;

«Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά. Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός».

masterchef-koutsopoulos

Κλείσιμο
Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον κριτή του MasterChef.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», είπε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.


Στο ίδιο δίλημμα μετά από λίγο κλήθηκε να απαντήσει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον ίδια να αναφέρει:

«Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα».







Τέλος, στην παρέα βρέθηκε και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος δήλωσε για τον φίλο του: «Είναι πεισματάρης, έχει υπομονή, περιμένει στη γωνία και στη ρίχνει. Τον γνώρισα πριν από πέντε χρόνια, την πρώτη φορά του MasterChef. Είχαμε κάνει και φωτογράφιση μαζί σε ένα περιοδικό, δεν είχαμε μιλήσει τότε. Μετριόφρων. Πριν από δύο χρόνια που τον είχαν ανακηρύξει sex symbol βγήκε και πανηγύριζε. Είναι τρομερά οργανωτικός. Θεωρούσα ότι εγώ είμαι οργανωμένος στην κουζίνα αλλά όταν μπήκα στη δική του είπα ότι είναι σε υψηλότερο επίπεδο. Έχει πάντα τη λύση με την εμπειρία του. Θυμάμαι την πρώτη σεζόν του MasterChef κάτι δεν έβγαινε και είχα αμφισβητήσει τη συνταγή που είχε φέρει. Δικαίως έκανε έναν μήνα να μου μιλήσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Daily Mail: «Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος» έγραφε σε κρυφό ημερολόγιο η Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο

Καιρός - Καύσωνας στην Αθήνα: Πτήση με θερμική κάμερα πάνω από την πόλη - Πού έδειξε 72 βαθμούς στην επιφάνεια

Τηλεοπτικό καλοκαίρι: Τι ετοιμάζουν τα κανάλια - Ποιοι... φτιάχνουν βαλίτσες για διακοπές και ποιοι θα τους αντικαταστήσουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης