Ο Γουίλ Σμιθ θα κυκλοφορήσει βιβλίο για την ζωή του σε συνεργασία με τον Μαρκ Ρόνσον

Ο Γουίλ Σμιθ θα κυκλοφορήσει βιβλίο για την ζωή του σε συνεργασία με τον Μαρκ Ρόνσον

Ο ηθοποιός και ο συγγραφέας του best-seller  «The Subtle Art Of Not Giving A F-K»  συνεργάζονται στην βιογραφία του και αναδεικνύουν την προσωπική ματιά του Γουίλ Σμιθ για την εξέλιξη της ζωής του και της καριέρας του

smith
Ένα βιβλίο για την ζωή του ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο ηθοποιός Γουίλ Σμιθ, με τίτλο «Will».

Θα κυκλοφορήσει από την Penguin Press στις 9 Νοεμβρίου, ενώ το εξώφυλλο είναι ήδη έτοιμο και ο ηθοποιός έσπευσε να το μοιραστεί φυσικά, με τους θαυμαστές του στο Instagram. Την επιμέλεια και τον σχεδιασμό του εξώφυλλου έχει αναλάβει ο καλλιτέχνης Μπράνταν Μπι-Μάικ Όνταμς, ο οποίος απέδωσε ένα πολύ ρεαλιστικό και σύγχρονο πορτρέτο του ηθοποιού.



Όπως αποκάλυψε ο Γουίλ Σμιθ, δούλευε πάνω σε αυτό το βιβλίο τα τελευταία δύο χρόνια. Πρόκειται για την προσωπική του ιστορία από την δική του -αποκλειστικά- ματιά. Πραγματεύεται την παιδική του ηλικία, μέχρι και την επιτυχημένη καριέρα του, ενώ όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της βιογραφίας, το κεντρικό θέμα είναι «η αυτογνωσία, η οποία τον βοήθησε και στην επιτυχία, αλλά και στην προσωπική του εξέλιξη, ενώ του επέτρεψε επίσης να βρει την εσωτερική ειρήνη με τον εαυτό του, τους αγαπημένους του ανθρώπους, αλλά και τον κόσμο γενικότερα».

Ο ηθοποιός τον Ιούλιο του 2018 είχε αναφερθεί ξανά στην συγγραφή του βιβλίου του με ένα βίντεο στο Instagram. «Έχω μαζέψει πράγματα εδώ και χρόνια, που θέλω να πω και επιτέλους θα γράψω βιβλίο. Το γράφω για όλους εσάς», έλεγε στο βίντεο ο Γουίλ Σμιθ. Μάλιστα, το τελικό αποτέλεσμα που θα κυκλοφορήσει θα είναι σε συνεργασία με τον Μαρκ Ρόνσον, τον συγγραφέα του best-seller «The Subtle Art Of Not Giving A F-K».



Στο δελτίο τύπου της βιογραφίας αναφέρεται πως η κεντρική ιδέα του βιβλιού ήταν «να επικοινωνήσουν την εξέλιξη ενός ατόμου από την παιδική ηλικία και στην ενήλικη ζωή και ειδικότερα μέσα από τις πιο σημαντικές φάσεις της ζωής του».


Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2021: Με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία πέφτει η «αυλαία» για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Προθεσμίες για πληρωμές και προγράμματα ανέργων – Όσα πρέπει να ξέρετε

Τηλεοπτικές μεταγραφές: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης