Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό έκανε η Μαίρη Συνατσάκη.Η γνωστή Youtuber έκλεισε το ραντεβού της την περασμένη Πέμπτη 17 Ιουνίου και μαζί με την δίδυμη αδερφή της Αλίκη βρέθηκαν στο εμβολιαστικό κέντρο, ώστε να κάνουν μαζί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
«Όλα μας τα εμβόλια μαζί τα έχουμε κάνει σε τούτη την ζωή. Μας πήγαιναν οι γονείς μας τότε. Έκανε πρώτα εκείνη γιατί εγώ φοβόμουν και ήθελα να δω ότι δεν θα πονέσει. Έτσι το κάναμε και τώρα. Mondernες πΧια. Καλή ανοσία σε όλους!», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.