Γλυκά Νερά: Όταν ο πιλότος κατέθετε στους αστυνομικούς για την «χαρούμενη οικογένειά του» με την Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Όταν ο πιλότος κατέθετε στους αστυνομικούς για την «χαρούμενη οικογένειά του» με την Καρολάιν

Τα συμβόλαια για την αγορά οικοπέδου που υπέγραψε πέντε ημέρες πριν δολοφονήσει την 20χρονη και το σπίτι που ήθελαν να χτίσουν - «Ήταν έξυπνη, πολύ δημιουργική με χιούμορ και φαντασία, όλοι την συμπαθούσαν» έλεγε για το θύμα

gl
«Με την γυναίκα μου είχαμε φτιάξει μια χαρούμενη οικογένεια και ήμασταν ευτυχισμένοι που θα μπαίναμε σε λίγο καιρό στο δικό μας σπίτι, όμως αυτό το τραγικό που μας συνέβη μας κατέστρεψε….». Αυτά έλεγε στα τέλη Μαΐου στους αστυνομικούς ο 33χρονος πιλότος, παίζοντας το ρόλο του τεθλιμμένου συζύγου που έχασε την γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του από τα χέρια αδίστακτων ληστών.

Συγκεκριμένα, σε κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς με ημερομηνία 28 Μαΐου, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν προσφέρεται – όπως λέει –να τους βοηθήσει στην έρευνά τους, αφού πέρασε το «πρώτο σοκ από αυτό που μας συνέβη». Στο πλαίσιο της προσπάθειας του να συγκαλύψει το έγκλημά του, σκιαγραφεί με αριστοτεχνικό τρόπο, την εικόνα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού που είχε μπει στη διαδικασία να αποκτήσει μια δίκη του οικογενειακή εστία. Όπως καταθέτει, μαζί με την γυναίκα του είχαν προχωρήσει στην αγορά ενός οικοπέδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc8z2pdbjryx-se)


Κλείσιμο
Η αγορά του ακινήτου, σύμφωνα με την κατάθεσή του 32χρνου, έγινε πέντε ημέρες πριν ο ίδιος δολοφονήσει την Καρολάιν. «Η τιμή που κλείσαμε ήταν στις 55.000 ευρώ …Αρχικά με ένα προσύμφωνο που είχαμε κάνει είχαμε δώσει 3.000 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα τα έδωσα την ημέρα που κάναμε τα συμβόλαια στο συμβολαιογράφο. Θυμάμαι ήταν Πέμπτη, μετά την μεγάλη εβδομάδα, δηλαδή 6 Μαΐου 2021» λέει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια μιλάει για όνειρα που είχε με το θύμα και για ευτυχισμένες καθημερινές στιγμές.

«Είχαμε μπει σε μια ροή στην ζωή μας και κάναμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Ένα από αυτά ήταν αγοράσουμε το δικό μας σπίτι, ώστε να είμαστε πιο άνετα στο δικό μας χώρο. Έτσι λοιπόν περίπου τον Σεπτέμβριο του 2020 ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για να αγοράσουμε σπίτι. Κοιτούσαμε περιοχές στα Μεσόγεια Αττικής. Στην αρχή είδαμε κάποια σπίτια ήδη χτισμένα, όμως επειδή δεν μας αρέσει κάποιο σκεφτήκαμε ότι ίσως είναι καλύτερο να φτιάξουμε το δικό μας, όπως το θέλαμε» έλεγε στην κατάθεσή του ο 33χρονος, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια όλα τα στάδια που πέρασε μαζί, κατά τα λεγόμενά, με την Καρολάιν, μέχρι να καταλήξουν, στην αγορά του οικοπέδου στην περιοχή «Διώνη».

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος αναφέρει ότι θα ανέθεταν την κατασκευή του σπιτιού σε κατασκευαστική εταιρεία, έναντι 190.000 ευρών. «Θέλω να σας πω ότι τα ποσά αυτά που λέμε δηλαδή 190.000 ευρώ για την κατασκευή και 55.000 ευρώ για το οικόπεδο, ήταν χρήματα που δεν τα είχαμε όλα αλλά πήραμε δάνειο. Συγκεκριμένα, υπήρξε προέγκριση του δανείου όπου περιμένουμε να εγκριθεί τελικώς το ποσό των 160.000 ευρώ» λέει στους αστυνομικούς και συνεχίζει: «Ουσιαστικά κάποια χρήματα που είχα εγώ στην τράπεζα με την χρηματική βοήθεια των γονιών μου και το γονιών της Καρολάιν, όλα μαζί θα έμπαιναν σε ένα κοινό, ας πούμε, ταμείο που θα συμπληρώνει το δάνειο για το σπίτι. Όλα αυτά τα χρήματα είναι στην τράπεζα εκτός από περίπου πάνω κάτω 10.000 ευρώ τα οποία είχαμε σπίτι και είναι αυτά που πήραν αυτοί που μπήκαν στο σπίτι….». Όπως βέβαια αποκαλύφθηκε αργότερα, μέσα από την ομολογία του εγκλήματος από τον ίδιο, το ποσό των 10.000 ευρώ ποτέ δεν υπήρξε στο σπίτι του και ούτε εκλάπη από τους ληστές που δήθεν εισέβαλλαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, δολοφονώντας, κατά το σενάριο του, την Καρολάιν.

«Ήταν πολύ δημιουργική είχε χιούμορ και φαντασία»

Κατά τη διάρκεια της ίδιας κατάθεσης, ο 33χρονος περιγράφει τις κοινές δραστηριότητες, που σύμφωνα με τον ίδιο, είχαν ως οικογένεια. «Η Καρολάιν στην αρχή πήγαινε στο πανεπιστήμιο Πειραιά που σπούδαζε, όμως από όταν έμεινε έγκυος σταμάτησε να πηγαίνει γιατί δεν μπορούσε άλλο και γιατί δεν ήθελε να ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο. Ειδικά, δε, από όταν γεννήθηκε η κόρη μας ήταν συνέχεια με την μικρή και όταν επέστρεφα εγώ από τη δουλειά ή όταν δεν πήγαινα, ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε διάφορες δουλειές και βόλτες με την μικρή, τόσο με το αυτοκίνητο όσο και με τα πόδια, που ήταν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Επίσης είχαμε και συνδρομή στο Αττικό Πάρκο όπου πηγαίναμε πολύ συχνά» λέει στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στα μαθήματα οδήγησης που έκανε η 20χρονη και δίνει στους αστυνομικούς τα στοιχεία της σχολής οδηγών, ακόμη και όλων των εργατών και τεχνικών που είχαν καλέσει στη μεζονέτα για διάφορες δουλειές του σπιτιού τους. Μάλιστα, προσφέρει στους αστυνομικούς το κινητό του τηλέφωνο. «Όπως μου είπατε θα χρειαστεί να σας δώσω για λίγες μέρες το κινητό μου τηλέφωνο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κρατήσετε όσο χρειαστεί», καταθέτει χαρακτηριστικά, θέλοντας ίσως να τους πείσει πως δεν έχει τίποτα να κρύψει αλλά και ενδεχομένως να στρέψει τους «προβολείς» της έρευνας προς άλλες κατευθύνσεις.

Με θερμά λόγια μιλάει για την Καρολάιν, την οποία χαρακτηρίζει, έξυπνη, πολύ δημιουργική με χιούμορ και φαντασία.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει για την γυναίκα του, την οποία σκότωσε τα ξημερώματα της 11ης Μάιου: «Παρότι εδώ στην Αθήνα δεν είχε δικό της μεγάλο κύκλο φίλων, ερχόταν συχνά σε επαφή με τον δικό μου κύκλο. Σας λέω λοιπόν ότι τόσο οι πολύ στενοί μου φίλοι όσο και οι άνθρωποι που έκανα λιγότερο παρέα, όσοι από αυτούς την είχανε γνωρίσει την είχαν συμπαθήσει. ήταν μια κοπέλα που παρά το νεαρό της ηλικίας της, έπαιρνε πρωτοβουλίες έβρισκε λύσεις και ήταν δραστήρια. Θα σας πω μόνο ένα παράδειγμα. Είχα όνειρο να παντρευτούμε σε παραλία και αποφασίσαμε ότι θέλαμε ο γάμος να γίνει στην Πορτογαλία. Επειδή αυτό ήθελε εξαιρετική οργάνωση από πρακτικά ζητήματα μέχρι τελείως διαδικαστικά, σας λέω ότι σε ένα ποσοστό 80% το οργάνωσε αυτή μέσω τηλεφώνου Τα είχε αναλάβει και τα έκανε όλα τέλεια η Καρολάιν…».


Ειδήσεις σήμερα:

Με αστέρες του Χόλιγουντ η Γιάννα Αγγελοπούλου στη Σκιάθο

Γαλλία - Περιφερειακές εκλογές: Απώλειες δείχνουν τα exit polls για Μακρόν-Λεπέν

Survivor: O Nίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει άγνωστο περιστατικό με τον Σάκη Κατσούλη - «Με έλεγε σκουπίδι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης