Σάκης Ρουβάς: On air έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά - Γιατί δεν κάνει live, η φάρμα και η επιστροφή στο «The Voice»

Σάκης Ρουβάς: On air έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά - Γιατί δεν κάνει live, η φάρμα και η επιστροφή στο «The Voice»

'Εκπληξη στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ έκανε ο Σάκης Ρουβάς το μεσημέρι της Πέμπτης - «Μου έχουν λείψει οι αγκαλιές, η ενέργεια των ανθρώπων», είπε ο ίδιος  - Γιατί λέει «όχι», αυτή την περίοδο σε προτάσεις για συναυλίες και νυχτερινά κέντρα

sakisrouvas-moutsinas
Ο Σάκης Ρουβάς πάτησε το πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», αιφινιδιάζοντας τον παρουσιαστή. 

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τη δύσκολη χρονιά που έφυγε, ενώ τόνισε πως δεν θεωρεί πιθανό να τραγουδήσει άμεσα σε κάποιο νυχτερινό κέντρο ή στη σκηνή μιας συναυλίας, μιας και το θέαμα που παρουσιάζει δεν είναι φτιαγμένο για θεατές που κάθονται σε θέσεις ή καναπέδες.

Εντελώς απρόσμενα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Σάκης Ρουβάς άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο πλατό της εκπομπής. Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άφωνος με την είσοδό του!

Μάλιστα, μόλις η εκπομπή επέστρεψε από το διαφημιστικό διάλειμμα, είχε στηθεί ένα «θερμοκήπιο» για τον τραγουδιστή, καθώς το τελευταίο διάστημα ασχολείται αρκετά με τη φύση και την αγροτική ζωή.

Ο Σάκης Ρουβάς αρχικά ανέφερε ότι στα μέρη όπου ζούσε, δεν μπορούσε να έχει αυτό το «προνόμιο» και τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το επιχειρήσει, ενώ μίλησε και για το πώς νιώθουν με αυτό και τα παιδιά του.

Δείτε απόσπασμα από την εμφάνιση του καλλιτέχνη


«Μου φαίνεται απίθανο να εμφανιστώ κάπου»

«Το βλέπω μάλλον απίθανο να συμβεί. Υπό τις συνθήκες τουλάχιστον που εμένα θα άρεσε. Μου είναι δύσκολο να φανταστώ κάποια συναυλία δική μου με τα παιδιά και τους θεατές να είναι καθισμένοι. Πολλές φορές με ρωτάνε αν θα το κάνω... Κι αν συμβεί και παρασυρθούμε λίγο από την αγάπη μας, από την ενέργεια, από τη διάθεση, σηκωθούμε όλοι και στριμωχτούμε λίγο; Και βγει μετά μια φωτογραφία, τι θα γίνει; Ο κόσμος τι θα πει; Ότι ο Σάκης κάνει συναυλίες και γίνεται χαμός», είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε, αναφέροντας.

«Μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό το πακέτο» είπε, ο Σάκης Ρουβάς, συμπληρώνοντας: «Με βαριά καρδιά μου φαίνεται δύσκολο να συμβεί. Το Ηρώδειο είναι μια άλλη υπόθεση. Εκεί πάει ο κόσμος, ξέρει ότι θα είναι καθισμένος. Μέχρι το χειμώνα θα έχει αλλάξει κάτι πιστεύεις; Θα ήθελα πάρα πολύ! Δεν ξέρω τι και πώς, ποιες θα είναι οι συνθήκες και πώς θα διαμορφωθούν. Όμως είμαστε εδώ, θα προσαρμοστούμε σε όποια κατάσταση, θα βρούμε τον τρόπο να επικοινωνήσουμε».

Η επιστροφή στο «The Voice»

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως θα βρίσκεται στη θέση του coach και στο επόμενο «The Voice» παρά τις φήμες που ήθελαν την ομάδα των κριτών να ανανεώνεται ριζικά. «Έχεις κάποια άλλη πληροφόρηση;», σχολίασε με χιούμορ ο Σάκης Ρουβάς, ουσιαστικά ανακοινώνοντας πως ο ίδιος συνεχίζει τη συνεργασία του με την Acun Media  για αυτό το project.





Ειδήσεις σήμερα: 

Ο πιλότος αγκάλιασε τη μάνα της Καρολάιν και της είπε: «Πάω να αναγνωρίσω έναν ύποπτο»

Τα πρώτα προνόμια των εμβολιασμένων - Γυμναστήριο χωρίς μάσκα, σινεμά και χωρίς δήλωση self test

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που έδειξαν τον δολοφόνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης