Μάικλ Ντάγκλας: Η αμήχανη στιγμή που τον πέρασαν για τον «παππού» της κόρης του

Μάικλ Ντάγκλας: Η αμήχανη στιγμή που τον πέρασαν για τον «παππού» της κόρης του

«Συγχαρητήρια, πρέπει να είστε πολύ περήφανος για την... εγγονή σας», του είπε o πατέρας μίας συμμαθήτριας της κόρης του

michael_douglas_2
Σε πρόσφατη εμφάνιση του στην εκπομπή της Κέλι Κλάρκσον «The Kelly Clarkson Show», o Μάικλ Ντάγκλας αποκάλυψε πως στην τελετή αποφοίτησης της κόρης του, Κάρις, όπου παρεβρέθηκε τον προηγούμενο μήνα, όλοι τον πέρασαν για τον «παππού» της κόρης του, γεγονός που τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση.

Michael Douglas Dishes On Empty Nest Plans With Catherine Zeta-Jones


Όπως εξήγησε, η τελετή ήταν για εκείνον μία πολύ ευχάριστη εμπειρία, καθώς η κόρη του τον έχει κάνει πολύ περήφανο όλα αυτά τα χρόνια και το έκανε για άλλη μία φορά. Όμως εκεί που όλα βάδιζαν καλά, το λάθος του γονέα ενός άλλου παιδιού, έκανε τον 76χρονο ηθοποιό να νιώσει κάπως αμήχανα.

«Ξέρεις, είναι κάπως σκληρό να βγαίνεις από την αίθουσα και οι άλλοι γονείς να σου λένε: "Συγχαρητήρια, πρέπει να είστε πολύ περήφανος για την... εγγονή σας"», λέει γελώντας ο Ντάγκλας, ενώ εξηγεί πως δεν υπάρχει «σωστός τρόπος» να απαντήσεις σε κάτι τέτοιο. «Του είπα : "Δεν ξέρω φίλε, λογικά. Δεν έχω εδώ την εγγονή μου, αλλά ναι, εντάξει"», προσθέτει ενώ αναφέρει πως σε καμία περίπτωση δεν θα πάρει κάτι τέτοιο προσωπικά, αφού καταλαβαίνει πως οι άνθρωποι προσπαθούν απλά να φανούν ευγενικοί.

Στην τελετή, την 18χρονη Κάρις συνόδευσε ολόκληρη η οικογένεια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, που ανέβασαν οι Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Παρών ήταν και ο μεγάλος της αδερφός, Ντίλαν.

Κλείσιμο


Στο τέλος της συνέντευξής του, ο Μάικλ Ντάγκλας μίλησε για το «άδειο» πλέον σπίτι, όπου ζει με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς -αφού και τα δύο τους παιδιά έχουν πάρει τώρα τους δικούς τους δρόμους- και τα συναισθήματα τους. Όπως περιγράφει: «Είναι τρομακτικό, πραγματικά είναι. Κοιτάει ο ένας τον άλλο και λέμε: "«Λοιπόν, είμαστε μόνο εδώ εμείς εδώ, μωρό μου". Ξεχνάς ξαφνικά πόσες συζητήσεις έχουν προηγηθεί για το μέλλον των παιδιών σου και μένεις μια μέρα να κοιτάζετε ο ένας τον άλλο. Είμαστε 20 χρόνια μαζί και όλα αυτά τα καλά χρόνια, που περάσαμε φροντίζοντας ο ένας τον άλλο, έρχονται τώρα να μας αποζημιώσουν». Όπως αποκάλυψε μάλιστα, τα σχέδια για το αγαπημένο ζευγάρι περιλαμβάνουν πολλά ταξίδια από εδώ και στο εξής, τα οποία ήδη κανονίζουν.





Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο καιρού με καταιγίδες και χαλάζι: Έντονα φαινόμενα σήμερα στα ηπειρωτικά και στην Αττική

Διασωληνώθηκε 22χρονος στο «Σωτηρία» - Γκάγκα: Όσοι νοσηλεύονται είναι κυρίως μη εμβολιασμένοι

Άνοιξε δοκιμαστικά η εφαρμογή που δείχνει την αντικειμενική αξία για κάθε ακίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης