H Κάθριν Ζέτα Τζόουνς για τη σεξουαλική παρενόχληση: Ο Μάικλ Ντάγκλας ήταν η «ασπίδα» μου

H Κάθριν Ζέτα Τζόουνς για τη σεξουαλική παρενόχληση: Ο Μάικλ Ντάγκλας ήταν η «ασπίδα» μου

Η πασίγνωστη ηθοποιός παραδέχτηκε πως ο σύζυγός της «άθελα του» την γλίτωσε από πολλές -ενδεχομένως- δυσάρεστες καταστάσεις

douglas-jones-arthro
Με αφορμή την έκταση, που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια το κίνημα #metoo ειδικότερα όσον αφορά περιστατικά κακοποίησης ή παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την δική της εμπειρία ως ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Η ίδια ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο της υποκριτικής από τη νεαρή ηλικία των 15 ετών. Ενώ στον οποιονδήποτε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα φάνταζε τουλάχιστον τρομακτικό, καθώς πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον εργασίας, για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ανέφερε πως παρόλο που πρόκειται για έναν ανδροκρατούμενο χώρο, όπου πολλά μπορούν να συμβούν, εκείνη δεν ένιωσε ποτέ ανασφάλεια.







Ακόμα και όταν μετακόμισε στο Χόλιγουντ αργότερα, η διάσημη ηθοποιός παραδέχεται πως δεν υπήρξε κάποια στιγμή στην καριέρα της που να την έφερε σε δύσκολη θέση και ίσως για αυτό να ευθύνεται η σχέση της με τον Μάικλ Ντάγκλας.

«Ήμουν πολύ νέα, όταν ξεκίνησα. Δεν βρέθηκα ποτέ σε τέτοιο περιβάλλον στις οντισιόν μου. Και αργότερα, όταν μετακόμισα στο Χόλιγουντ, δεν άργησα να γνωρίσω τον σύζυγό μου. Όλοι ήξεραν, λοιπόν, ότι είμαι με τον Μάικλ Ντάγκλας, επομένως δεν έκαναν κάποια κίνηση», παραδέχεται η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.



Στην συνέχεια εξήγησε πως δεν έχει βρεθεί ποτέ σε θέση ανάλογη με αυτές των θυμάτων του κινήματος #metoo, όμως θαυμάζει πραγματικά αυτές τις γυναίκες: «Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό με βοήθησε, αλλά ποτέ δεν βρέθηκα σε περιβάλλοντα, που θα μπορούσα να ήμουν ευάλωτη. Αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι να μιλήσεις και αναγνωρίζω πόσο γενναίες είναι όλες οι γυναίκες που το έκαναν».

Κλείσιμο
Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως στάθηκε πολύ τυχερή, που γνώρισε τον σύζυγό της και τον παντρεύτηκε, καθώς θεωρεί πως την «γλίτωσε» από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις. Από την αρχή της σχέσης τους οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι αχώριστοι και πλέον έχουν φτιάξει μαζί μία υπέροχη οικογένεια. 







Ειδήσεις σήμερα: 

«Ρύθμιση Σταϊκούρα»: Πώς και ποιοι θα πάρουν 420 δόσεις και κούρεμα οφειλής έως 80%

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά - Λύτρας: Υπάρχει το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας

Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει στην ετήσια θερινή άδεια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης