Μαρία Μενούνος: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της την ημέρα των γενεθλίων της

Μαρία Μενούνος: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της την ημέρα των γενεθλίων της

Έχασε την μητέρα της, μετά από μία 4χρονη μάχη με τον καρκίνο

menounos
Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Μαρία Μενούνος, όμως φέτος δεν θα είναι τα ίδια με άλλες χρονιές, καθώς η αγαπημένη της μητέρα θα λείπει από το πλευρό της.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια πέρασε πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα, αφού στάθηκε μέχρι το τέλος δίπλα στην μητέρα της, που πάλευε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς έχασε την μάχη.

Ο χαμός της έχει στοιχήσει στην Μαρία Μενούνος, η οποία και σήμερα, την ημέρα των γενεθλίων της φυσικά δεν την ξέχασε και  μοιράστηκε μαζί με μία κοινή τους φωτογραφία και ένα ξεχωριστό μήνυμα για εκείνη στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είναι τα πρώτα γενέθλια χωρίς τη μαμά μου, είναι λίγο στενάχωρο όμως θα τοα γιορτάσω με χαμόγελο σήμερα γιατί αυτή θα ήταν και η επιθυμία της. Όταν ο όγκος επέστρεψε στα τέλη του 2019, τότε ήταν που έριξα τις άμυνές μου και κάναμε κάποιες βαθιές συζητήσεις. Είχα ένα ξέσπασμα και της είπα ότι φοβάμαι και ότι έκανα ό,τι μπορούσα για να τη βοηθήσω και ακόμη θα κάνω. Εκείνη μου απάντησε: “Μαρία, εάν συμεί κάτι θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα συνεχίσεις να χαμογελάς». Φυσικά, εγώ έκλαψα ακόμη περισσότερο και έλιωσα στην αγκαλιά της. Θα τιμήσω την υπόσχεση αυτή και εύχομαι να γνωρίζετε πως όλοι οι αγαπημένοι σας που έχουν φύγει από κοντά μας θα εύχονταν το ίδιο. Δεν θέλεις κάποιον που αγαπάς να υποφέρει. Να το θυμάστε αυτό. Μεγάλα χαμόγελα σήμερα!»

Δείτε την φωτογραφία:











Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα οι επτά συλληφθέντες για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη - Δείτε φωτογραφίες

Σταμάτησαν από σήμερα τη διάθεση των self test τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης

Επιστρέφει από το Σάββατο η μουσική στην εστίαση και διευρύνεται το ωράριο κυκλοφορίας - Τι θα εισηγηθούν οι επιστήμονες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης