Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Γιορτάζει τα 18α γενέθλια της κόρης της ποστάροντας φωτογραφία της με μαγιό

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Γιορτάζει τα 18α γενέθλια της κόρης της ποστάροντας φωτογραφία της με μαγιό

Το κοριτσάκι της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας μεγάλωσε και έγινε μια όμορφη νεαρή γυναίκα

zeta
Το κοριτσάκι της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας μεγάλωσε, και η σταρ του Χόλιγουντ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της όμορφης κοπέλας με μαγιό, μαζί με ένα τρυφερό μήνυμα για τα 18α της γενέθλια.

Η 51χρονη ηθοποιός ευχήθηκε στην Κάρις Ζέτα Ντάγκλας χαρούμενα γενέθλια με μια ανάρτηση στα social media που δείχνει την κόρη της μικρούλα στην αγκαλιά της, αλλά και όπως είναι σήμερα.



«Ευτυχισμένα γενέθλια, Κάρις Ζέτα! Είσαι τα πάντα για μένα. Σ' ευχαριστώ για τη χαρά που έφερες στη ζωή μου. Σήμερα στις 5 το πρωί μου έστειλες μήνυμα για να με ευχαριστήσεις που σε γέννησα. Αυτό το είδος γυναίκας είσαι. Καλόψυχη. Η σοφία σου υπερβαίνει τα χρόνια σου. Η ομορφιά σου πηγάζει από βαθιά και η καρδιά σου είναι αρκετά μεγάλη για να αγαπήσει και να αγκαλιάσει όλον τον κόσμο. Το χιούμορ σου... κάτι πολύ σημαντικό... είναι ανυπέρβλητο. Θα μπορούσα να συνεχισω. Τα ιαπωνικά σου χρειάζονται λίγη δουλειά, αλλά αυτό είναι εφικτό. Σ' αγαπάω άγγελέ μου. Η μαμά σου» γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.

cat_jones




Κλείσιμο
Η Κάρις έσπευσε να απαντήσει στην ανάρτηση της μητέρας της, ευχαριστώντας την από τη μεριά της για όσα κάνει για εκείνη και γράφοντας ότι την αγαπά.

Και ο Μάικλ Ντάγκλας όμως ευχήθηκε στην κόρη του, ποστάροντας μια φωτογραφία όπου ποζάρουν οι δυο τους αγκαλιασμένοι. «Ξέρεις πόσο σε αγαπώ, πόσο περήφανος είμαι για σένα και πόσο ευτυχισμένο με κάνει να σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι η νεαρή γυναίκα που είσαι σήμερα», γράφει ο 76χρονος στην ανάρτησή του. Στην απάντησή της, η 18χρονη Κάρις ευχαρίστησε τον μπαμπά της και τον χαρακτήρισε «την μεγαλύτερη έμπνευσή της».



Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας παντρεύτηκαν το 2000. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, την Κάρις Ζέτα και τον αδελφό της Ντίλαν Μάικλ, 20 ετών σήμερα.




Ειδήσεις σήμερα:

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση Γκανέζα ηθοποιός που πόζαρε ολόγυμνη με τον 7χρονο γιο της

Δολοφονία Τζόρτζ Φλόιντ: Οι ΗΠΑ «ανάσαναν» με την ετυμηγορία «ένοχος» για τον Ντέρεκ Σόβιν

Κι άλλος ηθοποιός στον Εισαγγελέα για βιασμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης