Σίντι Κρόφορντ: Γιορτάζει την επέτειο του γάμου της και μοιράζεται με το κοινό της μία ξεχωριστή φωτογραφία

Σίντι Κρόφορντ: Γιορτάζει την επέτειο του γάμου της και μοιράζεται με το κοινό της μία ξεχωριστή φωτογραφία

Το ζευγάρι προτίμησε να περάσει μία χαλαρή μέρα σπίτι - Δείτε την σπάνια, αδημοσίευτη φωτογραφία, που ανέβασε το σούπερ μόντελ

crawford_cindy
Η Σίντι Κρόφορντ, το θρυλικό μοντέλο, που περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου την δεκαετία του 90, γιόρτασε την επέτειο γάμου της με τον σύζυγό της Ράντ Γκέρμπερ, αναρτώντας μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους 23 χρόνια πριν.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε με το κοινό της μία σέπια φωτογραφία, που δείχνει τους δυο τους αγκαλιά να χαίρονται τον έρωτά τους. Εκείνη φοράει το πρωτότυπο slip dress νυφικό της από την συλλογή του John Galliano, ενώ ο άντρας της προτίμησε ένα λινό, ανάλαφρο πουκάμισο.



Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία παραλία στις Μπαχάμες και ένωσε τις ζωές του μπροστά σε 90 καλεσμένους. Η Σίντι Κρόφορντ έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Εκείνη η νύχτα 23 χρόνια πριν ήταν μαγική...και είσαι ακόμα ο ένας και μοναδικός για εμένα! Χαρούμενη επέτειος! Σε αγαπώ».

Ο σύζυγός της, αν και δεν έκανε κάποια παρόμοια ανάρτηση, χάρισε στην γυναίκα του μία ανθοδέσμη με τα αγαπημένα της λουλούδια, όπως έκανε γνωστό εκείνη με άλλη μία φωτογραφία. Πάνω στο story έγραψε: «Μετά από 23 χρόνια με ξέρει καλά. Σ' ευχαριστώ για τα αγαπημένα μου χρωματιστά τριαντάφυλλα για να γιορτάσουμε την επέτειό μας».

Κλείσιμο
crawford


Τέλος, το μοντέλο ανάρτησε ακόμα μία φωτογραφία, όπου έδειξε στο κοινό της πώς πέρασαν οι δυο τους την ημέρα της επετείου τους, αποκαλύπτοντας πως δεν ετοίμασαν καμία λαμπερή εκφήλωση ή κάποιο πάρτι, όπως θα περίμενε κανείς. Αντιθέτως, προτίμησαν να περάσουν πιο χαλαρά τη μέρα του παίζοντας τάβλι δίπλα από την πισίνα τους.

crawford_2





Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Κύπρο: Άντεξε το κυβερνών κόμμα - Απώλειες για την αντιπολίτευση

Ανοίγουν σήμερα ανώτερες δραματικές σχολές και σχολές χορού - Το υγειονομικό πρωτόκολλο

Έντυπο Ε9: Τέλος χρόνου για αρχικές δηλώσεις και διορθώσεις χωρίς πρόστιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης