Σερ: Η ζωή της θρυλικής σταρ γίνεται ταινία από την Universal Pictures

Σερ: Η ζωή της θρυλικής σταρ γίνεται ταινία από την Universal Pictures

Το σενάριο υπογράφει ο Έρικ Ροθ

serr
Με αφορμή τα 75α γενέθλια της, η Σερ ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται μία νέα ταινία, αφιερωμένη στη ζωή και την καριέρα της με μία ανάρτησή της στο Twitter.

Όπως έκανε γνωστό, η ταινία θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία παραγωγής Universal Pictures σε συνεργασία με την Τζούντι Κρέιμερ και τον Γκάρι Γκέτζμαν, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί ξανά με την σταρ στο sequel της ταινίας «Mamma Mia!».



Έναν μικρό ρόλο στο κομμάτι της παραγωγής θα έχει και ένας καλός φίλος της Σερ, ο Έρικ Ροθ. Μάλιστα, ο ίδιος πρόκειται να αναλάβει εξ ολοκλήρου το σενάριο της ταινίας. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στην ταινία «Suspect», ενώ ο Έρικ Ροθ κρύβεται πίσω από μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως το «Forrest Gump» και το «A Star Is Born», των οποίων το σενάριο έχει υπογράψει.

Ο Έρικ Ροθ δήλωσε για την συμμετοχή του στην ταινία: «Ο Γκάρι κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε ξανά με τη Σερ και αυτήν τη φορά φέρνουμε στη μεγάλη οθόνη τον δυναμισμό της και την αληθινή Οδύσσεια, που έζησε. Δεν μπορεί κανείς, παρά να εμπνευστεί από το ταλέντο της, τη δύναμή της, τη μοναδική ευφυΐα της, τη ζεστασιά και το όραμά της. Η απαράμιλλη επιτυχία της στις μουσικές ταινίες και στην τηλεόραση έχουν εμπνεύσει πολλές γενιές».

Ακόμα, δεν έχουν κυκλοφορήσει περαιτέρω πληροφορίες για το καστ ή την πλοκή της ταινίας. Επιπλέον, δεν είναι ακόμα γνωστό ποιες πτυχές της ζωής της θα προβληθούν, καθώς η βιογραφία της Σερ είχε γίνει μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ με τον τίτλο «The Cher Show», άρα το κοινό της γνωρίζει ήδη μερικές λεπτομέρειες. 

Show Clips - THE CHER SHOW





Ειδήσεις σήμερα:

«Βόμβα» Φάουτσι: Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν το εργαστήριο της Ουχάν για πέντε χρόνια

«Άλλος άνθρωπος» η Κέλι Όσμπορν - Παραδέχεται ότι έχει προσθέσει υαλουρονικό στο πρόσωπό της


Influencers καταγγέλλουν: Μας προσφέρθηκαν χιλιάδες ευρώ για να αμαυρώσουμε την εικόνα του εμβολίου της Pfizer

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης