Ανατροπή στα πρωινά το Σαββατοκύριακο: Πρώτος ο Σκάι, δεύτερος ο Alpha

Ανατροπή στα πρωινά το Σαββατοκύριακο: Πρώτος ο Σκάι, δεύτερος ο Alpha

Πρώτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών η εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τη Λένα Φλυτζάνη, δεύτερος ο Νίκος Μάνεσης, στην τρίτη θέση το Open

skparea
Μια σημαντική ανατροπή επεφύλασσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τα πρωινά τηλεοπτικά προγράμματα. Ο Σκάι πέρασε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών, εκτοπίζοντας την εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha. 

Την Κυριακή, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Καμπουράκης και η Λένα Φλυτζάνη συγκέντρωσε ποσοστό 16,6% στο γενικό κοινό. Στη δεύτερη θέση η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με 15,9% και τρίτη  η εκπομπή «έλα χαμογέλα» με 15%. 

Και στα δυναμικά κοινά, δηλαδή στις ηλικίες 18-54, την Κυριακή ο Σκάι συγκέντρωσε τις προτιμήσεις του 12,52% των τηλεθεατών ξεπερνώντας τον Alpha που είχε 12,04, ενώ την ίδια ώρα το Open είχε 18,1%.

Το Σάββατο 22 Μαϊου, στην πρώτη θέση των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών που ξεκινούν στις 10 βρέθηκε ο Alpha με 18%, ακολουθούμενος από το «Σαββατοκύριακο Παρέα» των Δημήτρη Καμπουράκη και Λένας Φλυτζάνη που είχε 17,4%. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Open με 16,8%. 

Συνολικά, τα ποσοστά του Σαββατοκύριακου 22 και 23 Μαϊου έφεραν στην πρώτη θέση την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Καμπουράκης και η Λένα Φλυτζάνη με 17%, ενώ η εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha είχε 16,95% και το Open είχε ποσοστό 15,91%.  

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέο περιστατικό: 48χρονη από τη Θήβα υπέστη θρόμβωση - Είχε εμβολιαστεί με Johnson&Johnson

Συνέλαβαν τον αδελφό του Τούρκου «μαφιόζου» που εκθέτει την κυβέρνηση Ερντογάν

Τι ισχύει από σήμερα για τα self test σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης