Βασιλικό ζεύγος και στα social media: Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ εγκαινίασαν κανάλι στο YouTube

Βασιλικό ζεύγος και στα social media: Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ εγκαινίασαν κανάλι στο YouTube

Η δούκισσα και ο δούκας του Κέιμπριτζ ανακοίνωσαν την είσοδό τους στο YouTube μέσω μίας ανάρτησής τους στο Twitter - Διατηρούν ήδη λογαριασμούς σε όλα τα social media με αρκετούς χιλιάδες ακολούθους

william-kate34
Welcome to our official YouTube channel!
Με ένα σύντομο βίντεο καλωσόρισαν το κοινό τους στο κανάλι τους στο YouTube η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέιμπριτζ.  Ενώ οι εντάσεις μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας, δείχνουν να μην έχουν κοπάσει, με τον πρίγκιπα Χάρι να βρίσκεται ακόμα στο επίκεντρο και τον πρίγκιπα Κάρολο να μη βάζει νερό στο κρασί του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται να βρήκαν νέα ασχολία. 



Το ζευγάρι έχει αποδείξει επανειλλημμένα την «καλή του σχέση» με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς διατηρούν δύο πολύ «επιτυχημένους» λογαριασμούς στο Instagram και στο Twitter. Πιθανότατα, αυτό οφείλεται και στο ταλέντο της Κέιτ Μίντλετον στην φωτογραφία, που εξασκεί σαν χόμπι. Την ίδια απήχηση φαίνεται να έχει και το κανάλι τους στο YouTube, καθώς σε λιγότερο από 10 ώρες έχει συγκεντρώσει 54.000 συνδρομητές. 



Το βίντεο διάρκειας 25 δευτερολέπτων συνδυάζει μερικές καθημερινές στιγμές του ζευγαριού, άλλες από την δουλειά της δούκισσας του Κέιμπριτζ στην ΜΚΟ «Early Years», καθώς και την επίσκεψή τους στο Πακιστάν, το 2019. Η άνεση τους στο φακό, αλλά και μεταξύ τους, είναι ξεκάθαρη με την Κέιτ Μίντλετον να αστειεύεται «μαλώνοντας» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για την προφορά του. Συγκεκριμένα, τού λέει ότι δεν χρειάζεται να τονίζει τις καταλήξεις των λέξεων.


Welcome to our official YouTube channel!


Κλείσιμο
Με τη σειρά του εκείνος την προειδοποιεί «να προσέχει τι θα πει», καθώς «αυτοί οι τύποι (εννοώντας τους καμεραμάν) καταγράφουν τα πάντα». Το ζευγάρι χαμογελαστό προτρέπει τον κόσμο να εγγραφεί στο κανάλι του, καθώς σίγουρα θα ανέβει περαιτέρω υλικό με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Γυρίσματα για το εν λόγω βίντεο πιθανότατα να είχαν πραγματοποιηθεί και πριν από την καραντίνα, καθώς σε μερικά από τα πλάνα, το βασιλικό ζεύγος φαίνεται να συζητάει και να γελάει με τον κόσμο, χωρίς κανείς να φοράει μάσκες.


Ειδήσεις σήμερα

Συνεχίζεται η πίεση στα νοσοκομεία: 1.248 ασθενείς με covid σε Μονάδες - Μικρή μείωση στους διασωληνωμένους

Survivor: Το πάρτι στην Πούντα Κάνα και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ισπανία: Αποχωρεί από την πολιτική ο Πάμπλο Ιγκλέσιας μετά την ηχηρή ήττα τον Podemos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης