Άγριες Μέλισσες spoiler: Όταν το πιο ένοχο μυστικό βγει στο φως θα γίνει χαμός

Άγριες Μέλισσες spoiler: Όταν το πιο ένοχο μυστικό βγει στο φως θα γίνει χαμός

Όλα όσα είπε ο Τάσος Χαλκιάς για τις εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1

Agries_Melisses
Οι Άγριες Μέλισσες μετά από μέρες επιστρέφουν στη μικρή οθόνη και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές καθώς όσο πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση του β' κύκλου όλα τα ένοχα μυστικά θα απαντηθούν.

Ο Τάσος Χαλκιάς που υποδύθηκε τον πατέρα του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Enjoy» αποκάλυψε πώς θα βγει στο φως ο φόνος του Γιώργου Σταμίρη.

-Είναι ξεκάθαρο, ο Δούκας παραποίησε τη διαθήκη και έβαλε στην άκρη τον Μιλτιάδη. Ο παππούς Σεβαστός τον είχε τον Μιλτιάδη στα μάτια του πολύ υψηλά, καθώς είχε πολεμήσει στο μέτωπο στο Β’ παγκόσμιο πόλεμο…

«Μα, έχει φανεί αυτό ήδη από τη σειρά, ο πληρωμένος συμβολαιογράφος που έβαλε ο Δούκας για να παραποιήσουν τη διαθήκη. Ο Μιλτιάδης αδικήθηκε. Ο Σέργιος Σεβαστός ήθελε τα δύο αγόρια του να συμφιλιωθούν. Η νέμεσις είναι νομοτελειακή για τον Δούκα. Το πιστεύω. Θα πληρώσει κάποτε για όλα. Μπορεί να αργήσει να τιμωρηθεί από τον Θεό και τη δικαιοσύνη, αλλά κάποτε θα έρθει η πτώση και καταδίκη του. Έχει κάνει και πολλά εγκλήματα. Ο Σταμίρης, ο Γιάννος, ο βοσκός, ο Θέμελης. Άλλα από πλεονεξία, άλλα από εκδίκηση, άλλα από θέμα τιμής. Αυτό το αίμα που έφυγε από τις φλέβες ανθρώπων δεν θα πληρωθεί; Πιστεύω πως ναι. Και αν δεν πληρώσει αυτός, θα πληρώσουν τις αμαρτίες τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Δυστυχώς», απαντάει αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς προσθέτει επίσης για τις Άγριες Μέλισσες: «Με το που βγει στο φως ο φόνος του Γιώργη Σταμίρη, παρόλο που τα κορίτσια του πάνω σε άμυνα σκότωσαν τον Σέργιο και έπεσαν πάνω του σαν Άγριες Μέλισσες και τον έφαγαν το μοιραίο βράδυ του γάμου, πολλοί θα τις καταλάβουν τις Σταμίραινες και θα τις δικαιολογήσουν. Οι Σταμίραινες έχουν να τα βάλουν με μια σκοτεινή οικογένεια, σκληρή, καταραμένη. Αν δεν γίνονταν Άγριες Μέλισσες και Σφίγγες, θα τις έτρωγαν οι Σεβαστοί. Δεν έχουν να κάνουν με τρυφερούς ανθρώπους, γεμάτους αγάπη, αλλά με λύκους».

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Αμφίβολο αν θα συμφιλιωθούν Χάρι και Ουίλιαμ, με αφορμή τα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα

Ολυμπία Δουκάκη: Μια αυθεντική ελληνική ψυχή που μετέτρεψε τις πληγές της σε νίκες

Καιρός: Πάσχα με 35άρια και αφρικανική σκόνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης