MasterChef: H πρώτη ανάρτηση του Στέφανου μετά την αποχώρησή του

MasterChef: H πρώτη ανάρτηση του Στέφανου μετά την αποχώρησή του

Μαρίας και Στέφανος μονομάχησαν για τη διαμονή τους στον διαγωνισμό και έπελεξαν για τη δοκιμασία αντιγραφής ένα πιάτο του περσινού νικητή Σταύρου Βαρθαλίτη

stef12
«Φωτιά» έχει πάρει ο διαγωνισμός μαγειρικής μετά τις επιστροφές παλιών παικτών.

Η χθεσινή δοκιμασία του MasterChef συνέχισε την «παράδοση» όλης της εβδομάδας κατά την οποία παίκτες που ήδη έχουν αποχωρίσει μονομαχούν για να επιστρέψουν στο σπίτι του reality μαγειρικής και να συνεχίζουν να διαγωνίζονται.

Στο τελευταίο επεισόδιο, λοιπόν, οι κριτές ζήτησαν από τους παίκτες να επιλέξουν αντιπάλους. Ο Αλέξανδρος επέλεξε την Κωνσταντίνα, ο Νίκος διάλεξε τον Αντώνη και αναγκαστικά η Μαρία ήρθε σε αντίπαλη θέση με τον Στέφανο. Καλεσμένοι στο αποψινό επεισόδιο ήταν και τρεις προηγούμενοι Έλληνες MasterChefs: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Μανώλης Σαρρής και ο Λάμπρος Βακιάρος.

MasterChef 5 | Στέφανος ή Μαρία; Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε


Τα ζευγάρια των διαγωνιζόμενων ήταν υποχρεωμένα να διαλέξουν έναν MasterChef και να μαγειρέψουν σε μία ώρα το πιάτο αντιγραφής του. Μαρία και Στέφανος διάλεξαν τον Σταύρο Βαρθαλίτη, ο οποίος είχε ετοιμάσει μπαρμπούνι σωτέ με πουρέ καρότο και αρακά. Η μονομαχία, λοιπόν, ξεκίνησε με τον Στέφανο να έχει ατύχημα με το ψάρι, που του έσπασε στη μία πλευρά, και τη Μαρία να έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα εκ πρώτης όψεως.

Κλείσιμο
Οι κριτές, εν τέλει, βρήκαν εξαιρετικό το πιάτο της Μαρίας με τα μειονεκτήματα να εντοπίζονται στην οξύτητα και στο στήσιμο του πιάτου. Όσο για το πιάτο του Στέφανου, και πάλι οι κριτές έκαναν θετικά σχόλια με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να συμφωνεί, αλλά να εντοπίζει ένα λέπι και έλλειψη αλατιού από το πιάτο. Επίσης, και ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σταύρος Βαρθαλίτης διαπίστωσαν πως ο Στέφανος ξέχασε να βάλει στο πιάτο του τσορίθο.

Τελικά, νικήτρια της δύσκολης αυτής μονομαχίας ήταν η Μαρία με 32 βαθμούς έναντι του Στέφανου με 28.

Ο Στέφανος αποχώρησε και έγραψε στο Instagram του: «Έφτασε και αυτό ταξίδι στο τέλος του για μένα μετά από τόσους μήνες. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας τον @tripylas, και θα ήθελα να ευχαριστώ και προσωπικά το κάθε άτομο της παραγωγής που μας βοηθούσαν τόσο καιρό και πάνω απ όλα που μας ανέχτηκαν τόσους μήνες σκληρής δουλειάς. Επισης τις γυναίκες που ήταν πίσω από τις κάμερες και πλένανε όλα αυτά τα άπλυτα και αυτόν τον χαμό που αφήναμε πίσω μας . Ένα ακόμα τεράστιο ευχαριστώ στους πολυαγαπημένους κριτές της καρδιάς μας @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas και στον f&b της καρδιάς μας @nick.d.thomas . Επισης τον σεφ @alexandros_charalabopoulos για όλη την βοήθεια που μας προσέφερε με τα σεμινάρια του και την καθοδήγηση μέσα στην κουζινα .Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ότι μας μάθατε και για όλο αυτό το απίστευτο μαγειρικό ταξίδι! Άλλο ένα τεράστιο ευχαριστώ σε δυο ξεχωριστούς ανθρώπους οι οποίοι δεν φαίνονται ποτέ στην κάμερα αλλά είναι αυτοί που μας προσέχουν , μας μεταφέρουν και μας παρέχουν όλα τα απαραίτητα την αγαπημένη υπεύθυνη παικτών ΚΥΡΙΑ Τζένια Ζαχαρίου και Κοραλία Τσιντζιλονι».




Ειδήσεις σήμερα

Οι Βρετανοί αποχαιρετούν τον πρίγκιπα Φίλιππο - Οι λίγοι καλεσμένοι και το πρωτόκολλο της τελετής

Ιαπωνία: Αποφασισμένη να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες «αυτό το καλοκαίρι»

Αργεί η αποσυμπίεση του ΕΣΥ - Φόβοι ότι θα «σπάσει» το φράγμα των 900 διασωληνωμένων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης