Διάθεση για εξομολογήσεις είχε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο σχεδιαστής και πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε.
«Μέσα στο παιχνίδι είχαμε ωκεανούς από δάκρυα. Έβγαινα αυστηρός και κακός από το μοντάζ που γινόταν. Όταν δημιουργήθηκε η κόκκινη ομάδα ο Γιώργος Κοψιδάς δεν με ήθελε και από το μηδέν πήρα 8 ψήφους. Δεν κατηγορώ μόνο τον Γιώργο. Αν ακολουθείς μια γραμμή, είσαι συνυπεύθυνος. Το βράδυ έκανε τραγικό κρύο. Ρούχα και παπούτσια ήταν πάντα βρεγμένα. Έχασα δέκα κιλά και πήρα παραπάνω. Στο ξενοδοχείο έτρωγα πίτσες και παγωτά», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.
Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε επίσης: «Ντυνόμουν πάντα έτσι, ήμουν από πάντα δακτυλοδεικτούμενος. Με έχουν εκφοβίσει γι’ αυτό που ήμουν. Δεν έχει να κάνει με το ντύσιμο, πάντα τους ενοχλούσε κάτι. Υπήρχαν παιδιά που έβλεπαν τη μανούλα και τον πατερούλη τους να κρίνουν το διαφορετικό και το έφερναν στο σχολείο αυτό. Στο σχολείο ήμουν ένα παιδάκι πολύ διαφορετικό, έχω περάσει πολύ δύσκολα. Στο σχολείο κρυβόμουν και άκουσα κάποτε μια συμμαθήτριά μου να λέει “ποιος νομίζει ότι είναι;”».
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco