Με αφορμή τη συμπλήρωση 66 χρόνων από τον θάνατο του Βασίλη Λογοθετίδη, το Studio Κλεισθένης ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μία αδημοσίευτη φωτογραφία του αείμνηστου ηθοποιού. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που τραβήχτηκε το 1958 στο πλαίσιο της παράστασης «Ο γαμπρός μου ο δικηγόρος», που είχε ανέβει στο θέατρο Αθηνών.
Όπως αναφέρεται στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησης: «Σαν σήμερα φεύγει από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Βασίλης Λογοθετίδης το 1960 σε ηλικία 62 ετών και το Studio Κλεισθένης τον θυμάται με μια αδημοσίευτη φωτογραφία με τον φακό του Κλεισθένη από την παράσταση ''Ο γαμπρός μου ο δικηγόρος'', στο θέατρο Αθηνών το 1958».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας