Αγγελική: Συγκλονιστικές εξελίξεις! Όλες οι λεπτομέρειες από τα επόμενα επεισόδια

Αγγελική: Συγκλονιστικές εξελίξεις! Όλες οι λεπτομέρειες από τα επόμενα επεισόδια

Στην δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική» οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη.

main2
Η σειρά με τις ερμηνείες που κόβουν την ανάσα και την ανατρεπτική πλοκή, δικαιώνει για άλλη μια φορά το φανατικά υποστηρικτικό κοινό της, επιφυλάσσοντάς του ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος (Γιώργος Χρυσοστόμου) και η Αγγελική (Μαίρη Μήνα) όχι μόνο είναι μαζί αλλά ανακοινώνουν επιτέλους τη σχέση τους στη μητέρα του Στέφανου, την Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού), η οποία ξαφνιάζεται πολύ με τα αναπάντεχα νέα. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Παράλληλα, O Δημήτρης (Πάνος Βλάχος) κρυφακούει μια συνομιλία της μητέρας του με την Λένα (Μαρία Φιλίππου) και ανακαλύπτει ότι ο Μιχάλης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) είναι ουσιαστικά αδελφός του.
filareti
Με δύο λόγια, στα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας, παρακολουθήσαμε αυτό που όλοι οι τηλεθεατές της σειράς περιμέναμε με αγωνία από την αρχή της σεζόν. Οι κομβικές για την πλοκή εξελίξεις όχι μόνο έγιναν πραγματικότητα με τον πιο γλαφυρό τρόπο αλλά πυροδότησαν ταυτόχρονα και πλήθος αντιδράσεων ενθουσιασμού στα social media.

Το twitter πήρε φωτιά αφού η σειρά συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά στις top τάσεις καθημερινά. Τα share και τα views των trailers και των sneak previews φτάνουν τις πολλές δεκάδες χιλιάδες μέσα σε λίγα μόνο λεπτά ενώ στα discussion groups για την σειρά εμφανίζονται αμέτρητα ένθερμα σχόλια.

Κλείσιμο
ΑΓΓΕΛΙΚΗ__1_

ΤΩΡΑ ξεκινούν όλα!
Τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας ήταν μόνο η αρχή! Η εβδομάδα που ακολουθεί θα απογειώσει το ενδιαφέρον μας με συγκλονιστικά γεγονότα:

Στο πάρτι γενεθλίων της Αθηνούλας, ο Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης) ακούει τη Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα) να λέει στο Νικόλα (Αλέξανδρο Πέρρο) για τον Ανδρέα (Νίκο Ψαρρά) και φεύγει εξοργισμένος κάνοντας τους να τρέξουν πίσω του για να τον σταματήσουν. Ο Νικόλας και η Σοφία παίρνουν το αυτοκίνητο του Μιχάλη (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) χωρίς την άδειά του για να ακολουθήσουν τον Παύλο από φόβο μήπως πάει στον Ανδρέα, και τελικά τρακάρουν. Ο Νικόλας τη γλιτώνει με λίγες γρατζουνιές, ενώ η Σοφία μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Σοφία τελικά αποβάλει και μένει στο πλευρό της η αδερφή της, Ιωάννα (Εριέττα Μανούρη), η οποία εμποδίζει τον Παύλο να τη δει.

O Μιχάλης ετοιμάζεται να φύγει από το κτήμα, όταν τον καλεί πανικόβλητη η Αγγελική γιατί ο Δημήτρης έχει κλειδωθεί στο δωμάτιό του και δεν μπορεί να ανοίξει την πόρτα. Ο Μιχάλης σπάει την πόρτα του Δημήτρη και τον βρίσκουν αναίσθητο. Όταν συνέρχεται ζητάει συγγνώμη από το Μιχάλη για όλα όσα έχει κάνει και εκείνος τον αντιμετωπίζει καχύποπτα. Ο Μιχάλης ψάχνει για το αυτοκίνητό του για να φύγει, όταν εμφανίζονται στο σπίτι του δύο αστυνομικοί και του ζητάνε να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

vlahos

Η αγωνία κορυφώνεται στο επεισόδιο της Πέμπτης (25η Μαρτίου)
Σε ένα flashback, το οποίο δεν έχoυμε δει ως τηλεθεατές μέχρι τώρα, παρακολουθούμε τον Δημήτρη να σηκώνεται από το κρεβάτι του, να περπατάει, να βγαίνει από το παράθυρο του δωματίου του και να πηγαίνει να κόβει τα φρένα του αγροτικού αυτοκινήτου του Μιχάλη.
Στο δωμάτιο του Δημήτρη σε παρόντα χρόνο, η μητέρα του Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού), μετά το ατύχημα του Νικόλα με τη Σοφία, τον κατηγορεί ότι αυτός ήταν ο αυτουργός, ότι αυτός έκοψε τα φρένα του αγροτικού και ότι βρίσκει λύτρωση μέσα από το κακό και τον θάνατο. Ο Δημήτρης παραδέχεται ότι αυτός προκάλεσε το ατύχημα κι από (δήθεν) αδύναμος μεταμορφώνεται σε θηρίο, σηκώνεται στα πόδια του και λέει στη μητέρα του με φωνή σταθερή, γεμάτη μίσος: «Το μπάσταρδο της Λένας πρέπει να πεθάνει». Η Αθηνά ακούει με κομμένη την ανάσα και τρομάζει και η ίδια με την εικόνα του γιου της.
Η συνέχεια συγκλονίζει….

Αγγελική | Δευτέρα 22:00


Αναλυτικά, τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια:

Δευτέρα 22 Μαρτίου – Επεισόδιο 102
Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στην Αθηνά την σχέση του με την Αγγελική, αφήνοντας τες και τις δύο έκπληκτες. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στους γονείς του ότι παραιτείται από τη δουλειά και φεύγει από το κτήμα την ίδια μέρα, παρά τις προσπάθειες του Θωμά να τον μεταπείσει. Η Τζένη δέχεται τηλεφώνημα από τον Στέφανο για να βρεθούν, πράγμα που γίνεται η αφορμή για έναν ακόμα καβγά με τον Παύλο. Ο Νικόλας βοηθάει τη Σοφία να στήσει το τέλειο πάρτι γενεθλίων για την Αθηνούλα, αλλά η αιφνίδια επίσκεψη του Παύλου θα τους αλλάξει τα σχέδια. Η Αγγελική, ανήσυχη για την συνάντηση της Τζένης με τον Στέφανο, πάει από το σπίτι της για να σιγουρευτεί ότι δεν θα του αποκαλύψει την αληθινή της ταυτότητα.

Τρίτη 23 Μαρτίου – Επεισόδιο 103
Η Αθηνά υποψιασμένη από την παραίτηση του Μιχάλη, ρωτάει τη Λένα αν του είπε την αλήθεια με τη Λένα να το αρνείται κατηγορηματικά. Την ίδια στιγμή η Τζένη εκβιάζει την Αγγελική λέγοντάς της ότι θα χρειαστεί να κάνει κάτι για εκείνη ώστε να μην αποκαλύψει στο Στέφανο το πραγματικό της όνομα. Αργότερα, όλοι πάνε στα γενέθλια της Αθηνούλας εκτός από το Δημήτρη που μένει σπίτι με την Αγγελική να τον προσέχει. O Μιχάλης ετοιμάζεται να φύγει από το κτήμα όταν τον καλεί πανικόβλητη η Αγγελική γιατί ο Δημήτρης έχει κλειδωθεί στο δωμάτιό του και δεν μπορεί να ανοίξει την πόρτα. Στο πάρτι γενεθλίων της Αθηνούλας, ο Παύλος ακούει τη Σοφία να λέει στο Νικόλα για τον Ανδρέα και φεύγει εξοργισμένος κάνοντας τους να τρέξουν πίσω του για να τον σταματήσουν. Πίσω στο σπίτι των Αργυρών, ο Μιχάλης σπάει την πόρτα του Δημήτρη και τον βρίσκουν λιπόθυμο.
perros
Τετάρτη 24 Μαρτίου– Επεισόδιο 104
Η Ιωάννα βλέπει τον Αποστόλη και την Άννα να φιλιούνται και σοκάρεται. Η Αγγελική και ο Μιχάλης βρίσκουν το Δημήτρη αναίσθητο στο δωμάτιό του. Ο Δημήτρης, όταν συνέρχεται, ζητάει συγγνώμη από το Μιχάλη για όλα όσα έχει κάνει και εκείνος τον αντιμετωπίζει καχύποπτα. Ο Νικόλας και η Σοφία παίρνουν το αυτοκίνητο του Μιχάλη χωρίς την άδειά του για να ακολουθήσουν τον Παύλο μην τυχόν και πάει στον Ανδρέα, και τελικά τρακάρουν. Ο Νικόλας τη γλιτώνει με λίγες γρατζουνιές ενώ η Σοφία μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Κατερίνα θεωρεί ότι η Αθηνά έχει μετανιώσει για τον τρόπο που της φέρθηκε, η Αθηνά όμως το διαψεύδει. Ο Παύλος τρώει ξύλο από τον Ανδρέα. Η Τζένη κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Παύλο. Η Ιωάννα μαθαίνει για το ατύχημα της Σοφίας και φεύγει για το νοσοκομείο με την Αθηνά και το Στέφανο, ενώ η Κατερίνα αναγκάζεται να ενημερώσει τον Παύλο. Ο Χανδρινός δίνει χρήματα στη Τζένη αλλά της ζητάει ένα αντάλλαγμα. Ο Μιχάλης ψάχνει για το αυτοκίνητό του, όταν εμφανίζονται στο σπίτι του δύο αστυνομικοί και του ζητάνε να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Πέμπτη 25 Μαρτίου– Επεισόδιο 105
Ο Παύλος κατηγορεί το Νικόλα για το ατύχημα που είχε με τη Σοφία ενώ εκείνος αρνείται ότι είχε πιει και επιμένει ότι είχαν πρόβλημα τα φρένα του αυτοκίνητου. Η Σοφία τελικά αποβάλει και μένει στο πλευρό της η αδερφή της, η οποία εμποδίζει τον Παύλο να τη δει. Ο Παύλος ξεσπάει τα νεύρα του πάνω στη Τζένη, εκείνη τον διώχνει από το σπίτι και στη συνέχεια συμφωνεί να συνεργαστεί με τον πατέρα της και να καταστρέψει τους Αργυρούς. Ο Μιχάλης δίνει κατάθεση στην αστυνομία για την κατάσταση του αυτοκινήτου και ταυτόχρονα ο Νικόλας υποχρεώνεται να περάσει από τοξικολογικές εξετάσεις. Τελικά η αστυνομία ολοκληρώνοντας την έρευνά της ανακαλύπτει ότι τα φρένα του αυτοκινήτου ήταν κομμένα και στόχος ήταν ο Μιχάλης. Οι υποψίες του Μιχάλη πέφτουν στο Δημήτρη και το λέει στην Αγγελική. Εκείνη αρχικά δυσκολεύεται να το πιστέψει, τα επιχειρήματα όμως του Μιχάλη της αλλάζουν γνώμη. Την ίδια υποψία έχει και η Αθηνά και απαιτεί από το Δημήτρη να της πει την αλήθεια. Εκείνος της δίνει μια απάντηση που την αιφνιδιάζει.

*Στο ρόλο του αξιωματικού που θα διεξάγει την ανάκριση για το ατύχημα που είχε ο Νικόλας και η Σοφία με το αυτοκίνητο, εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.

Info
«Αγγελική», Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00, Alpha
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης