Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησε ο Βασίλης Τερλέγκας.Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε σε πολλά, όπως στον όρο «σκυλάς» και αποκάλυψε ότι τον ενοχλεί όταν τον αποκαλούν έτσι.
«Το βιώνω πολύ δύσκολο όλο αυτό με τον κορωνοϊό και την καραντίνα, είμαι κλεισμένος στο σπίτι, έχω πάρει 20 κιλά. Το ωραιότερο ζεϊμπέκικο που έγραψα ποτέ είναι οι Στροφές. Το “καψούρα” να το πούμε για τους σκύλους. Με ενοχλεί να με λένε σκυλά, δεν είναι καψούρικο, είναι συναισθηματικό. Συνάδελφοί μου με λέγανε σκύλο, χωριάτη», είπε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας.
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης και στην πίστη του στο Θεό: «Η εκκλησία είναι ένα καταφύγιο. Δεν ξέρω αν κολλάς ή δεν κολλάς κορωνοϊό, εγώ κοινώνησα».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.