Η αγωνία στοSurvivor κορυφώνεται καθώς απόψε το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Οι αναμετρήσεις για τις δύο ομάδες θα είναι σκληρές, καθώς όλοι θέλουν να είναι νικητές στο συγκεκριμένο καθοριστικό αγώνισμα.
Τα spoiler έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν και φαίνεται πως θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις. Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, τον αγώνα κερδίζει η Κόκκινη Ομάδα, έτσι οι Μπλε πάνε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Εκεί κερδίζει ηΆννα Μαρία Βέλλη. Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολουθεί, βγαίνει και ο πρώτος υποψήφιος-έκπληξη, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό- είναι Νίκος Μπάρτζης.
«Σήμερα, μάλλον, ατομική ασυλία κερδίζει η Άννα Μαρία Βέλλη. Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας θα δώσουν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.