Survivor: Στα... χαρακώματα Άννα Μαρία Βέλλη και Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor: Στα... χαρακώματα Άννα Μαρία Βέλλη και Ελευθερία Ελευθερίου

Η κόντρα των δύο κοριτσιών από τη Μπλε ομάδα μοιάζει να μην έχει τέλος

eleftherioy_velli
Η κόντρα ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor μοιάζει να είναι διαρκής και μεγάλη κάτι που το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε και στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Λίγο πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, η Άννα Μαρία Βέλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Ελευθερία χθες είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί όλα τα αγόρια της ομάδας μας. Εγώ στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να το κάνω και όταν έπεσα κάτω κόντεψα. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας βλέπω την Ελευθερία να πετάει το τοτέμ… Λέω, ελπίζω να έπεσε και να μην το παράτησε»!

«Θεώρησα από τη στιγμή που έχω ατομική ασυλία, δεν υπήρχε λόγος να μπω στη διαδικασία να στηρίξω κάποιον συμπαίκτη μου. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να «δώσω» τον επόμενο. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να το παλέψω» έκανε σαφές η Ελευθερία Ελευθερίου.

Συνεχίζοντας να εκτοξεύει βέλη η Άννα Μαρία Βέλλη τόνισε πως «δεν έχω να συμβουλεύσω έναν τέτοιο άνθρωπο πια… Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι κάνει κακό σε αυτήν… Του μιλάει κανονικά του Αλέξη και του συμπεριφέρεται κανονικά. Μειώνει τον ίδιο της τον εαυτό με τις πράξεις της. Δεν καταλαβαίνει ακόμα και σήμερα ότι με ατό που έκανε, έδωσε περισσότερες πιθανότητες στον Αλέξη και τον Χρήστο να κερδίσουν».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9b9vi33rgtd-sf)

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως με το μέρος της Άννας Μαρίας Βέλλη τάχθηκαν τόσο ο Νίκος Μπάρτζης όσο και ο Τζέιμς Καφετζής αφήνοντας ουσιαστικά ξεκρέμαστη την… συμπαίκτριά τους Ελευθερία Ελευθερίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος: Εμείς τείχος, οι Τούρκοι drones με κωδικό «1453»

Σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο: «Καζάνι που βράζει» ο χώρος - Έρχονται νέες καταγγελίες


Survivor: Βγήκε η πρώτη τετράδα υποψήφιων προς αποχώρηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης