Survivor: Το πάρτι στο κότερο και οι νέες υποομάδες

Survivor: Το πάρτι στο κότερο και οι νέες υποομάδες

Η μάχη για το πλουσιοπάροχο γεύμα, η ανατροπή στο κουίζ ερωτήσεων, οι ψαριές που έφεραν εντάσεις και το... χτύπημα του σαλαχιού-Δείτε βίντεο

survivor_blue
Ο χαμός που προκλήθηκε στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor 4 με αφορμή τη στρατηγική του Τζειμς Καφετζή να βγάλει στον… τάκο τον δημοφιλή Πάνο Καλίδη προκειμένου να στείλει εκτός Άγιου Δομινικου έναν από την υποομάδα των Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά συζητήθηκε εκτενώς από τους κόκκινους.

Η Καρολίνα Καλύβα θεωρεί ότι η ομάδα της θα γίνει πιο δυνατή από την αποχώρηση του Κρις Σταμουλη και την παραμονή του Πάνου Καλίδη σε συνδυασμό με το ότι ο Αλέξης Παππάς έμεινε μόνος και μετατοπίστηκε και η Μαριαλένα, ενώ αναρωτήθηκε πόσες μάσκες θα βάλει ο αρχηγός των μπλε. Πάντως ο Τριαντάφυλλος είχε άλλη άποψη.




Η αλήθεια είναι πως η στρατηγική του Τζέιμς Καφετζή λειτούργησε. Το… όπλο Καλίδης εκτέλεσε τον έναν από την υποομάδα και άφησε τον Αλέξη Παππά μόνο του. Ο αρχηγός των μπλε νιώθει δικαιωμένος, ενώ ο Αλέξης Παππάς είναι έτοιμος να βρει τη νέα του παρέα. Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης δεν είδε με καλό μάτι την στρατηγική του Τζέιμς.


Κλείσιμο


Ανεξάρτητα από στρατηγικές και τακτικές οι παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά του Αγίου Δομίνικου και να χαλαρώνουν στις αμμουδιές, με τον Γιώργο Κόρομι να συνεχίζει τις καλές ψαριές. Ωστόσο όταν ήρθε η ώρα της μοιρασιάς του φαγητού το κλίμα στην κόκκινη ομάδα άρχισε να χαλάει. Η απαίτηση του… βίγκαν Γιώργου Κοψιδά για μεγαλύτερη μερίδα προμηθειών έφερε ένταση.



Ένταση υπήρξε και στην καλύβα μπλε, όπως ανέφερε ο Τζέιμς Καφετζή και είχε να κάνει με τον τσακωμό του με τον Σάκη για τη Μαριλένα, ενώ μαζί με τους Νίκο Μπαρτζή και Άννα Μαρία ο αρχηγός των μπλε συζήτησε και για την υποομάδα που έχουν δημιουργήσει οι Πάνος, Σάκης , Μαριαλένα, Χριστίνα και Γιώργος, οι οποίοι γνωρίζονται πολύ πριν φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο.




Την ώρα που οι κόκκινοι έπαιζαν στην παραλία τους με κάβουρες, οι Τζειμς και Μπαρτζής  έμεναν νηστικοί γιατί τα ψάρια που έπιασε ο Σάκης δεν έφταναν για όλους.




Το αποψινό έπαθλο για τους νικητές ήταν ένα πλούσιο γεύμα σε κότερο. Αν και το φαβορί για να το κατακτήσει φάνταζε η κόκκινη ομάδα, οι μπλε μπήκαν πολύ δυνατά.




Νεροτσουλήφθα, κολύμπι στην πισίνα, εμπόδια και στο τέλος κάτι σαν μπάσκετ φάνηκε να ταιριάζει στο αγωνιστικό στιλ των μπλε οι οποίοι ξέφυγαν στο σκορ με την Αννα Μαρία να κάνει το 9-3 κόντρα στην Νικολέτα.  Ο Νίκος Μπαρτζής τελείωσε το ματς με 10-3 απέναντι από τον Ηλία Μπόγδανο.



Η νίκη των μπλε λειτούργησε ως δυναμωτικό στις σχέσεις των παικτών που έχουν κλονιστεί τον τελευταίο καιρό και σε αυτό έπαιξε σίγουρα ρόλο το πάρτι στο κότερο, οπού εκτός από κοτόπουλο, με πατάτες, σως, σαλάτα, γλυκό και φρούτα , οι νικητές χόρεψαν, τραγούδησαν και έδειξαν να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Ήταν σαν να ζουν ένα όνειρο.



Μια ευχάριστη και μια δυσάρεστη έκπληξη βέβαια περίμενε και τους κόκκινους που έμειναν στην παραλία τους. Ο Ατζούν αποφάσισε να γλυκάνει και τους ηττημένους και τους κέρασε πίτα, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε ένα ατύχημα καθώς… χτυπήθηκε από σαλάχι.



Στο κουίζ ερωτήσεων την επανεμφάνισή του έκανε και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος δέχθηκε τις ευχές των παικτών των δυο ομάδων για την γέννηση της κόρης τους. Μπορεί οι μπλε να διατηρούσαν ένα αήττητο σερί, όμως αυτή τη φορά οι κόκκινοι έδειξαν πιο διαβασμένοι,  νίκησαν με 7-2 και απόλαυσαν γαλακτομπούρεκο, πορτοκαλόπιτα και καρυδόπιτα. 






Ειδήσεις σήμερα: 

Η Κρίσι Τέιγκεν στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ: Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποβάλει!

Ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την κατεστραμμένη από τους τζιχαντιστές Μοσούλη

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Σλοβακία: Ασθενείς με Covid-19 διακομίστηκαν σε Πολωνία και Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης