Μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός έγραψε ένα κείμενο, το οποίο συνόδευε με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της.
«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές του #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατιδίαν μαζί του. Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι-συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού ! Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία.
Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θελουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας» σημείωσε η Εβελίνα Παπούλια και έκανε tag τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τη Σμαράγδα Καρύδη.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.