O Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στον Μαρκουλάκη: «Καταλαβαίνω τη φόρτιση και την υποκειμενική του άποψη»

O Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στον Μαρκουλάκη: «Καταλαβαίνω τη φόρτιση και την υποκειμενική του άποψη»

Ο προέδρος του ΣΕΗ βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την ανοικτή επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

bibilas_tlive1
Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελληνων Ηθοποιών, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή του Alpha T-Live και ρωτήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου για την ανοιχτή επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη προς το Σωματείο.

«Ζούμε σκληρές και οδυνηρές μέρες και πάρα πολύ σημαντικές για εμάς στο ΣΕΗ που αυτή τη στιγμή βάλλεται πανταχόθεν και δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει αυτό το πράγμα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου που συμβαίνει. Εάν κάτι έχει στεναχωρήσει τον Κωνσταντίνο, ενώ είπαμε ότι μπορεί να έγινε κι ένα μικρό φάουλ μέσα σε αυτή την τετρασέλιδη δικιά μας ανακοίνωση που βεβαίως χτυπάει πρόσωπα και πράγματα και ήταν αποτέλεσμα πλειοψηφίας», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και πρόσθεσε: «Εγώ καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση, την υποκειμενική του άποψη πάνω στο πώς αναγιγνώσκει κανείς μια ανακοίνωση, αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι αν έγινε ένα μικρό φάουλ από εκεί, έγινε ένα άλλο μεγαλύτερο φάουλ από αλλού… Εάν οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες λένε διάφορες πληροφορίες, οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες δημιουργούν εντυπώσεις».

Ακόμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε: «Και γι’ αυτό θα παρακαλέσω τον φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που τον ξέρω από παιδί, να αφήσουμε στην άκρη τα φάουλ τα δικά μας, τα φάουλ τα δικά του, τα φάουλ της κυβέρνησης, τα φάουλ της κυρίας Μενδώνη, να έρθει στο σωματείο του που έχει πάρα πολλά χρόνια να έρθει, να μιλήσουμε, να συναποφασίσουμε ορισμένα πράγματα και να μην απέχει.

Πολλοί ηθοποιοί απείχαν όλα αυτά τα χρόνια, όλοι οι άνθρωποι σαν τον Κωνσταντίνο δεν ψήφιζαν, απείχαν και δεν πλήρωναν ούτε τις συνδρομές τους. Καλώ το φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να έρθει να τα βρούμε, να αφήσουμε στη μπάντα τα φάουλ και να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα των ηθοποιών που πεινάνε, αυτό έχει σημασία για μένα».

Δείτε το βίντεο:

Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντά στον Μαρκουλάκη μετά την ανοιχτή επιστολή στο Σ.Ε.Η.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σεξουαλικές κακοποιήσεις: Έρχεται η ώρα του «βοηθού» του Λιγνάδη να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη

Υπόθεση Λιγνάδη: Η ΜΚΟ Praksis συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο

Κατά 58% αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι τον Φεβρουάριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης